Share
Home / Cultură / „Povestea iernii tatălui meu”, la Palatul Culturii

„Povestea iernii tatălui meu”, la Palatul Culturii

Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Mureş, organizează marţi, 18 iulie, de la ora 17.00, la Galeria Art Nouveau a UAPR Mureş din incinta Palatului Culturii din Târgu-Mureş, vernisajul expoziţiei de grafică „Povestea iernii tatălui meu”, de Mariana Şerban.

Expoziţia va fi prezentată de Cora Fodor, istoric de artă, şi va fi deschisă în perioada 18 iulie – 2 august 2017. „Artista Mariana Şerban ne oferă de fiecare dată o adevărată sarabandă a spectacolului vizual. O lume înţesată de personaje, semne, figuri, inimi, măşti, simboluri. E de fapt spectacolul caracterului ei, într-o sinceritate copleşitoare. Sunt drumuri deschise spre ea. Totul la vedere! Ca într-o vrajă, scuturând uşor din cap, din buclele în văpăi, se rostogoleşte şi se împrăştie pe largi suprafeţe: lumea Marianei”, a precizat istoricul de artă Cora Fodor.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Andrei Turcu va susţine un moment muzical, la chitară.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un an în folosul comunității sub egida Rotary

În atmosfera caldă asigurată de Gallery Wedding din Târgu-Mureş, vineri, 15 iunie, a avut loc …

Share
Share