Încă o revenire la BC Mureș BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 251 Vizualizări

Încă o revenire la BC Mureș

Al patrulea jucător străin „înregimentat” la prim divizionara masculină de baschet BC Mureș Târgu-Mureș este americanul LaMarcus Reed, revenit în „junglă”, după ce în sezonul trecut acesta a părăsit gruparea mureșeană în perioada în care echipa trecea prin momente dificile. El a plecat atunci în Kosovo, la KB Peja, unde a avut evoluții foarte bune în fața clujenilor de la U-BT în FIBA Europe Cup.

Este al doilea jucător străin care revine în acest sezon la echipa antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif, după Alekandar Mladenovic, întors și el după doi ani petrecuți la BCM U Pitești. Red este al treilea jucător străin transferat în această perioadă, după ce în zilele trecute a mai semnat și sârbul Milivoje Mijovic și al patrulea din lot, primul fiind Goran Martinic, care și-a prelungit contractul pentru încă un sezon. Un alt jucător plecat de la mureșeni în sezonul trecut și a revenit în campionatul României este Goran Gajovic. Acesta a revenit din Franța, unde a evoluat la Dijon, dar s-a oprit la CSM Oradea.

Lotul BC Mureș este încă departe de a fi definitivat. În afară de cei amintiți, deocamdată la noi achiziții se mai află doar Norbert Steff, târgumureșean revenit și el acasă după trei sezoane petrecute la Universitatea Cluj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE