Aproape 1.600 de candidați s-au înscris la admitere la UMF Tîrgu Mureș Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 888 Vizualizări

Aproape 1.600 de candidați s-au înscris la admitere la UMF Tîrgu Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș a încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere din iulie 2017 pentru programele de studii de la Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie, se precizează într-un comunicat de presă al instituției de învățământ superior. Examenul de admitere va avea loc miercuri, 26 iulie.

Au fost încărcate 1.591 de dosare prin intermediul portalului de înscriere online. Și în acest an cea mai mare concurență se înregistrează la programul de studii Medicină, linia română, 4,23 candidați pe un loc raportat la 135 de locuri bugetate. La programul de studii Medicină Dentară, linia română, s-au înscris 4,25 candidați pe un loc raportat la 35 de locuri bugetate, iar la linia maghiară s-au înscris 2,62 candidați pe un loc raportat la același număr de locuri bugetate.

Concurența este ridicată și la programele mici de studii: 5,13 candidați pe un loc raportat la 15 locuri bugetate la programul de studii Asistență Medicală Generală, linia română; 5,13 candidați pe un loc raportat la 20 de locuri bugetate la programul de studii Balneofiziokinetoterapie și Recuperare Medicală, linia română; 3,35 candidați pe un loc raportat la 20 de locuri bugetate la programul de studii Tehnică Dentară, linia română.

Compartimentul Relații Publice UMF

Foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE