Urmărit pentru infracţiuni rutiere, prins de poliţişti Comunicate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Urmărit pentru infracţiuni rutiere, prins de poliţişti

Un bărbat, condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier, a fost depistat în trafic de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

La data de 20 iulie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Reghin au depistat în trafic, pe strada Măcieşului, din municipiul Reghin, un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Mureş, pe numele căruia Judecătoria Tîrgu Mureş a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani și 2 două luni închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În fapt, în momentul în care condamnatul a fost depistat şi oprit de poliţiştii rutieri, acesta conducea un autoturism neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare şi fără a deţine permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că plăcuţele de înmatriculare, de Germania, montate pe autoturism ar fi fost sustrase în cursul aceleiaşi zile, de la un alt autoturism din parcarea unui supermarket, din Sighişoara.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier Reghin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Bărbatul este încarcerat în Penitenciarul Tîrgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE