Două izvoare cu apă bună de băut Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1111 Vizualizări

Două izvoare cu apă bună de băut

Primăria Tîrgu Mureș monitorizează în continuare situația izvoarelor de pe raza municipiului, iar conform analizelor doar cele de pe străzile Predeal și Moldovei se încadrează în parametri pentru toate categoriile de posibili consumatori.

 

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, oficialii Executivului au anunțat rezultatele analizelor fizico-chimice și microbiologice a probelor recoltate în data de 03 iulie 2017 de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș.
Astfel, pentru izvoarele situate pe str. Predeal și str. Moldovei a căror parametri se încadrează în valorile prevăzute de Legea nr. 458/2002 și Legea 311/2004: Apa este bună de băut. Pentru izvoarele situate pe str. Budiului, str. Constantin Romanu Vivu, B-dul 1848 și Calea Sighișoarei a căror parametri bacteriologici (Bacterii Coliforme, Escherichia coli, Enterococi) nu se încadrează în valorile prevăzute de Legea nr. 458/2002 și Legea 311/2004: Apa nu este bună de băut.
Pentru izvoarele situate pe str. Mestecănișului, str. Secuilor Martiri, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 86, a căror parametri fizico-chimici (nitrați) nu se încadrează în valorile prevăzute de Legea nr. 458/2002 și Legea 311/2004: Apa nu este bună de folosit pentru sugari și copiii mici.
La toate izvoarele mai sus amintite au fost montate tăblițe de informare, iar târgumureșenii sunt atenționați să respecte indicatoarele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE