Expoziție caritabilă pentru bolnavii de cancer Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

Expoziție caritabilă pentru bolnavii de cancer

Arta exprimă sufletul creatorului și asta se traduce uneori și prin atitudini morale și inițiative umanitare. Artista Teodora Oniceanu a organizat expoziția caritabilă de ilustrații grafice „Black Ribbons & Ravens of Gold”. Expoziția este dedicată luptei împotriva cancerului și a avut vernisajul la Nivo în data de 23 iulie, de la ora 11.00.
Teodora Oniceanu a organizat evenimentul în cadrul grupului Artists 4 a Heart care reunește 12 artiști, dintre care patru români și opt străini. Artista a început să lucreze la expoziție prin mai 2015, iar grupul a apărut ulterior.

Conform Teodorei Onceanu, expoziția se numește „Black Ribbons & Ravens of Gold” tocmai pentru că panglica neagră este un simbol al luptei împotriva cancerului, iar corbul este o pasăre sanitară a pădurii și deși este percepută ca un simbol malefic, de fapt aceasta are un rol benefic.

Sursă foto: pagină Facebook Ai Akira

„Expoziția este personală, dar am optat ca în cadrul ei să promovez și grupul pe care l-am înființat în 2015 odată cu incendiul de la Colectiv unde o prietenă a suferit arsuri grave. Eu și sora mea ne-am decis să adunăm bani, apoi ni s-a alăturat un băiat din mexic, pe urmă, treptat, din promovările pe care am reușit să le fac, ne-am strâns 12 artiști vizuali, dar suntem deschiși să primim artiști noi. Oricine vrea să doneze poate să se atașeze grupului, vrem să creștem în sensul ăsta cu tot felul de activități pe plan artistic prin care să încercăm să ajutăm. Avem tone de idei, nu e problemă, doar că până să ajungem la rezultat trebuie multă muncă și foarte multă publicitate.” a declarat Teodora Oniceanu.

Pentru cei care vor să doneze a fost pusă la dispoziție o cutie. Aceasta are și o hârtie informativă cu un număr de telefon și numele directorului economic al Spitalului Elias din București, în contul căruia se va face donația pentru Secția de Oncologie. Procesul implică semnarea unui contract care va justifica proveniența fondurilor primite.

Expoziția este deschisă pentru public până în 31 iulie, după următorul program: de luni până joi între orele 7.30 – 23.30; vineri între orele 7.30 – 2.00; sâmbătă între orele 9.00 – 2.00 și duminică între orele 9.00 – 23.00.

Andrei VORNICU și Valentin COVACIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE