Victorie „subțire” în ultimul amical pentru ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

Victorie „subțire” în ultimul amical pentru ASA

În ultima partidă amicală disputată pe stadionul Trans-Sil înaintea debutului în noua ediție a Ligii II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins cu scorul de 1-0 formația din Liga III, FK Csikszereda Miercurea Ciuc. Golul a fost înscris de fundașul Florin Ilie, în minutul 40, când a reluat cu capul o centrare de pe partea dreaptă trimisă de Tiberiu Petriș. A fost ultimul meci de verificare a echipei antrenate de Balint Laszlo, cea programată pentru sâmbătă cu Petrolul Ploiești fiind anulată din motive medicale, după cum a declarat la finalul întâlnirii antrenorul mureșenilor. Jucătorii au evoluat cu banderole negre, în memoria fostului manager sportiv al clubului, Virgil Lăcătuşu. Jocul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor puținilor suporteri prezenți în tribună. ASA a irosit o bună ocazie în chiar primul minut al jocului și a dominat în mare parte, fazele de poartă fiind însă destul de rare. S-a simțit în primul rând lipsa unui coordonator de joc, iar puținele realizări au fost reușite mai degrabă prin „numere personale”. De la ASA au lipsit câțiva jucători care acuză probleme medicale, printre care și singurul străin din lot, argentinianul Maximiliano Lasso, care va lipsi probabil și în partida din prima etapă, programată sâmbăta viitoare. ASA nu și-a definitivat încă lotul, dar cel de care dispune la ora actuală noul tehnician nu arată nici pe departe al unei echipe care atacă promovarea. Mai mult, ciucanii au fost cei care au avut ocaziile mai importante ale reprizei secunde, când mureșenii legau cu dificultate jocul, dar au ratat în schimb o ocazie rarisimă, în situație de unu la unu cu portarul (foto).
ASA a început partida cu unsprezecele: Fl. Iacob – Băjan, C. Ene, Fl. Ilie, Panait, Candrea, P. Iacob, D. Muntean, Petriş, Licu, Boiciuc, iar în repriza secundă au mai intrat portarul Moga, C. Chertes, M. Schieb, Iliesc și Raiciu.
Optimismul se menține înaintea startului
În ciuda faptului că echipa nu a arătat calitate în joc, antrenorul Balint Laszlo s-a arătat mulțumit de cum au evoluat elevii săi și încrezător în ceea ce privește startul în noua ediție a campionatului. Acesta a apreciat în primul rând faptul că echipa sa nu a primit gol și speră ca noii jucători, referindu-se la cei care urmează să fie transferați în cel mai scurt timp, să aducă plusul necesar. „În comparație cu primele jocuri din cantonament, echipa este într-o creștere, deși mai avem mult de lucru. Echipa este totuși în reconstrucție, pentru care este nevoie de timp și răbdare. Rezultatele din perioada de pregătire puteau fi și mai bune, dar este bine că am avut adversare cu joc asemănător cu ceea ce vom întâlni în campionat, inclusiv două viitoare adversare. Am avut momente bune și mai puțin bune, iar adevărul este că timpul ne presează, vine campionatul peste noi și trebuie să obținem cele trei puncte în prima etapă. Este important că n-am primit gol și am înscris din fază fixă. Adevărat, suntem destul de dezechilibrați, atât din punct de vedere numeric, cât și valoric, dar aceste probleme sperăm să se rezolve în cel mai scurt timp, suntem în discuții avansate cu alți câțiva jucători”, a declarat tehnicianul mureșenilor la finalul jocului cu echipa care a ratat la doar câteva minute promovarea în Liga II.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE