Home / Recomandări zi de zi / Intră în rândul elitei intelectuale. Devino MEDIATOR!

Intră în rândul elitei intelectuale. Devino MEDIATOR!

Distribuie

SIG ENTER TRAINING, furnizor de formare în domeniul medierii, autorizat de Consiliul de Mediere, în colaborare cu ASOCIAŢIA MEDIATORILOR MUREŞ organizează în Târgu Mureş cursuri de formare inițială mediator.

Despre cursul de formare a mediatorilor SIG ENTER TRAINING

Coordonator formare este Dr. Zeno Daniel Sustac, fondatorul primului site privat despre mediere din Romania, www.medierea.ro. Formatorii SIG ENTER TRAINING cred în excelenţă, respectând cele mai înalte standarde în domeniul formării. Cu peste 10.000 de ore de formare şi o experienţă în mediere de zece ani, echipa SIG ENTER TRAINING, dinamică şi mereu conectată la nevoile cursanţilor, va împărtăşi din experienţa şi expertiza sa în fiecare moment al cursului de formare iniţială în domeniul medierii. Toţi formatorii noștri sunt şi practicieni ai domeniului medierii, având la activ un număr considerabil de medieri efectuate cu succes. 

Structura cursului 

Timp de 14 zile consecutive – 80 de ore de formare – între 5 si 6 ore de desfăşurare efectivă pe zi.

Orar curs: Luni-vineri: 14.00-20.00, sâmbătă şi duminică: 09.00-14.00
Notă: Prezenţa la cursul de formare este obligatorie, pe întreaga perioadă de desfășurare! Cursul se adresează intelectualilor, indiferent de tipul studiilor superioare absolvite. Profesia de mediator NU este o profesie juridică! Cursul se adresează persoanelor echilibrate, neconflictuale, dornice să investească în dezvoltarea personală şi/sau construirea unei noi cariere. Echipa SIG ENTER TRAINING oferă consultanţă gratuită în domeniul medierii tuturor absolvenţilor cursurilor sale de formare de mediator, ajutându-i să facă cu încredere primii paşi în domeniul medierii.

Suportul de curs

Cursanţilor SIG ENTER TRAINING le sunt oferite, în pachetul de curs, manualul de mediere, caietul de exerciţii al viitorului mediator, slide-urile de curs, formularistica necesară începerii activităţii, precum şi posibilitatea de a deveni (fără costuri suplimentare) membri ai unei asociaţii profesionale a mediatorilor din România  (Asociaţia Mediatorilor Mureş şi/sau Uniunea Natională a Mediatorilor din România). Cursanţii noştri au posibilitatea de a conlucra profesional, ulterior autorizării, cu Societatea Civilă Profesională de Mediatori Sustac & Asociații, în urma unei selecţii ulterioare.

Înscriere la curs

Înscrierea la curs se va realiza în urma trimiterii unui e-mail la adresa:Dr.Mediator112@gmail.com cu formular de înscriere. După primirea confirmării transmiterii formularului, veţi fi contactaţi de echipa noastră în vederea finalizării înscrierii şi confirmării disponibilităţii locului la curs.

Detalii suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0746305489,  mediator și formatorîn mediere  Alin RomulusPăcurar – Preşedinte Asociaţia Mediatorilor Mureş sau pe www.mediator-alinromuluipacurar.ro

Locație curs: Tîrgu Mureş, str. Brăila, nr. 2-4, etaj I, Camera de Consiliu a Asociaţiei Mediatorilor Mureş.

Taxa de participare la curs pentru această sesiune este de 3.500 de lei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Elevii de la o școală din Târgu Mureș, calificați în finala națională a concursului European Money Quiz

Distribuie Elevii de la Școala Gimnazială „Serafim Duicu” din municipiul Târgu Mureș au participat, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.