Share


Home / Administratie / Material lemnos și autoutilitară confiscate

Material lemnos și autoutilitară confiscate

Poliţiştii Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Mureş, împreună cu ingineri din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au efectuat o acțiune pe linie silvică pe raza comunei Hodac în data de 1 august, informează Biroul de Presă al IPJ Mureș.
În urma acţiunii, poliţiştii au depistat pe DJ 153C, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Hodac, care transporta cantitatea de 3,6 mc cherestea rășinoasă, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.
Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu art. 19, alin.2, lit. a, din Legea nr. 171/2010.
Materialul lemnos identificat, în valoare de 2.400 lei, împreună cu autoutilitara cu care s-a efectuat transportul, au fost confiscate şi predate reprezentatului Ocolului Silvic Reghin.
De asemenea, în urma unei informații obținute, a fost identificată, pe raza aceleaşi comune, cantitatea de 6,5 mc. lemn rotund, molid, care nu a fost revendicată de nici o persoană, drept urmare şi această cantitate de material lemnos, în valoare de aproape 2.300 lei a fost confiscată şi predată reprezentatului Ocolului Silvic Fîncel.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constructorii Astaldi și Max Boegl, ritm intens de lucru pe lotul dintre Iernut și Chețani (A3). Când se va putea circula

Pe lotul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani (Autostrada A3), constructorii (Astaldi și Max …

Share
Share