Home / Business / Selgros Travel, platformă de turism pentru clienţii Selgros

Selgros Travel, platformă de turism pentru clienţii Selgros

Distribuie

Selgros Cash&Carry România lansează platforma de pachete turistice Selgros Travel, operată de către TUI TravelCenter. Dezvoltată împreună cu partenerul TUI TravelCenter, unul dintre cei mai importanți jucători din turism la nivel global, platforma Selgros Travel va prezenta lunar câte zece pachete turistice către destinații deopotrivă populare și exotice, la prețuri cu adevărat speciale și cu posibilitatea de a fi achiziționate rapid. Pe lângă acestea, platforma oferă posibilitatea de a efectua rezervări hoteliere în toată lumea.

Oferta-vedetă de la lansare este pachetul pentru o săptămână în stațiunea cubaneză Varadero, cu prețuri începând de la 999 de euro de persoană! „Dorința noastră a fost să răspundem nevoilor de relaxare și descoperire ale oamenilor și să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor pachete turistice. Prin Selgros Travel îmbinăm experiența TUI în turism la nivel global cu pasiunea și eficiența, valori definitorii pentru Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, director general Selgros România.

„Ne bucură acest parteneriat și avem încredere în reușita lui. Este un model de succes în Europa, așa ne apropiem de clienți, transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă pentru toți turiștii români. Nu a fost niciodată mai ușor să călătorim oriunde în lume”, a subliniat Dragoș Anastasiu, președintele Grupului Eurolines România.

Selgros și TUI TravelCenter pregătesc și exclusivități dedicate membrilor unui club de excepție – cel al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, Clubul Selgros. Astfel, începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de prețuri speciale la rezervările de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect imobiliar prinde contur pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș

Distribuie Aleși locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.