Villa Vinea, crama anului 2017 în Transilvania Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1137 Vizualizări

Villa Vinea, crama anului 2017 în Transilvania

Villa Vinea, cramă amenajată în comuna mureşeană Mica, a devenit crama anului 2017 în Transilvania, după ce a câștigat opt medalii în cadrul WineUp Fair, unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate vinurilor, informează site-ul revistei de business Transilvania Business, www.transilvaniabusiness.ro.

Peste 200 de vinuri au fost degustate de juriul competiției și, în final, 19 crame au fost premiate. O medalie de aur, trei de argint și patru de bronz a câștigat crama de pe Târnave la evenimentul desfășurat la Muzeul de Artă – Palatul Banffy din Cluj Napoca, în perioada 24-26 martie. Rezultat de excepție, ținând cont de faptul că fiecare din cele opt vinuri prezentate de Villa Vinea a obținut o medalie. Aurul l-a primit Riesling de Rhin Selection 2015.

Ajuns la a III-a ediție, „WineUp Fair in Transylvania” este unul dintre cele mai importante târguri de vinuri organizate în România. Sloganul evenimentului în 2017 a fost ”Enjoy Wine & Art!”, sugestiv pentru oferta organizatorilor, care au propus o asociere complexă între cultura vinului și sferele creative ale artei. “Vinurile Villa Vinea sunt rezultatul unui microclimat unic, seva unui pământ extraordinar, amplasat pe valea râului Târnava Mică, una dintre cele mai vechi regiuni viticole ale Transilvaniei. Îmbinarea dintre tradiția viticulturii în această regiune și tehnologia modernă și inovatoare, italiană în situația cramei noastre, a condus la rezultate excepționale, care se regăsesc în titlurile și medaliile obținute de Villa Vinea încă din 2011, primul an de producție. Crama a devenit renumită pentru vinuri de o complexitate aparte, cu arome minunate, echilibru și gusturi distincte”, a declarat Cristian Podar, director general al companiei Castel Vinum, deținătoarea brandului Villa Vinea.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE