Share


Home / Business / Au început lucrările la construcția magazinului LIDL Sighișoara!

Au început lucrările la construcția magazinului LIDL Sighișoara!

Prin adresa nr. 19.845/24 iulie 2017, SC LIDL România a comunicat Municipiului Sighișoara ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția  magazinului de tip supermarket la Sighișoara.

În vederea realizării magazinului LIDL în Sighișoara, în anul 2015, SC LIDL România a depus la Municipiul Sighișoara documentația necesară pentru inițierea Planului Urbanistic Zonal „Construire supermarket LIDL, galerii comerciale, amenajare acces incintă”, iar în anul 2016 a solicitat eliberarea Autorizației de construire.

“Întrucât la acea dată Municipiul Sighișoara nu avea arhitect-şef, solicitarea și documentația tehnică au fost transmise Consiliului Județean Mureș care a emis un aviz nefavorabil. În luna martie a.c., Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a Municipiului Sighișoara – constituită în luna noiembrie a anului 2016, reanalizând documentația prezentată, a constatat că aceasta are suportul legal pentru avizarea proiectului și a avizat favorabil emiterea Autorizației de construire a magazinului de tip supermarket și amenajare acces în incintă, iar în acest sens, în luna aprilie a.c., Primarul municipiului Sighișoara a și eliberat Autorizația de construire nr. 13/12 aprilie 2017”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara, Târnăveni și Reghin rămân și în 2018 fără servicii de pașapoarte, înmatriculări și permise

Joi, senatorul Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș, a susținut o conferință de presă la sediul …

Share
Share