Au început lucrările la construcția magazinului LIDL Sighișoara! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1321 Vizualizări

Au început lucrările la construcția magazinului LIDL Sighișoara!

Prin adresa nr. 19.845/24 iulie 2017, SC LIDL România a comunicat Municipiului Sighișoara ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția  magazinului de tip supermarket la Sighișoara.

În vederea realizării magazinului LIDL în Sighișoara, în anul 2015, SC LIDL România a depus la Municipiul Sighișoara documentația necesară pentru inițierea Planului Urbanistic Zonal „Construire supermarket LIDL, galerii comerciale, amenajare acces incintă”, iar în anul 2016 a solicitat eliberarea Autorizației de construire.

“Întrucât la acea dată Municipiul Sighișoara nu avea arhitect-şef, solicitarea și documentația tehnică au fost transmise Consiliului Județean Mureș care a emis un aviz nefavorabil. În luna martie a.c., Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a Municipiului Sighișoara – constituită în luna noiembrie a anului 2016, reanalizând documentația prezentată, a constatat că aceasta are suportul legal pentru avizarea proiectului și a avizat favorabil emiterea Autorizației de construire a magazinului de tip supermarket și amenajare acces în incintă, iar în acest sens, în luna aprilie a.c., Primarul municipiului Sighișoara a și eliberat Autorizația de construire nr. 13/12 aprilie 2017”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE