Home / Cultură / Protagoniștii Festivalului „Harmonia Cordis”:Tudor Niculescu-Mizil

Protagoniștii Festivalului „Harmonia Cordis”:Tudor Niculescu-Mizil

Distribuie

Pe scena Festivalului Internațional de Chitară „Harminia Cordis” va urca Tudor Niculescu-Mizil, protagonistul recitalului de miercuri, 09 august , ora 19:00, de la Sala Mare a Palatului Culturii.

Tudor Niculescu-Mizil a absolvit în anul 2010 Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti, specializarea chitară clasică, la clasa profesorului Cătălin Ștefănescu Pătraşcu. Între 2010-2012 a studiat cu renumitul pedagog Carlo Marchione, defnitivându-şi programul de masterat la Conservatorul din Maastricht, Olanda. În paralel cu activitatea de interpret, Tudor Niculescu-Mizil este organizatorul concursului național de chitară clasică Talente în afrmare,  aflat la cea de-a V-a ediție în anul 2017. În anul 2016 și-a definitivat studiile doctorale sub îndrumarea prof. univ. Dr. Șerban Dimitrie Soreanu, iar din anul 2012 şi până în present este profesor defnitiv şi titular la Școala gimnazială de arte nr. 5 din Bucureşti.  Tudor Niculescu-Mizil este invitat frecvent ca interpret  și membru în juriu la festivaluri naționale și internaționale din țară.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.