Admitere UMF Târgu Mureș. Marina-Raluca Baciu, prima la Facultatea de Medicină Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1376 Vizualizări

Admitere UMF Târgu Mureș. Marina-Raluca Baciu, prima la Facultatea de Medicină

În urma examenului de admitere din sesiunea iulie 2017, Marina-Raluca Baciu a reușit să intre cu prima medie la Facultatea de Medicină, programul de studiu Medicină, linia română, obținând 9,64. Marina-Raluca Baciu este din Focșani și a studiat la Colegiul Național „Unirea”, profilul Științe ale Naturii.

Raluca spune despre ea că este o fire visătoare, pasionată de artă. Scrie poezii și este membră a Ligii Scriitorilor din Vrancea. „Medicina este o artă, în felul ei”, spune tânăra studentă, care subliniază că și-a dorit „de când se știe” să devină medic. Alegerea de a studia medicina la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Tîrgu Mureș nu este deloc întâmplătoare. Raluca a participat atât la simulările de admitere, cât și la programul „Universitatea de Vară pentru Elevi”.

„Îmi place să ajut! Medicina este un domeniu pe sufletul meu și acest lucru contează cel mai mult. Dacă nu alegi să faci ce-ți place, mai bine nu faci”, consideră Marina-Raluca Baciu, potrivit blogului UMF Târgu Mureș.

(Articolul integral îl găsiți AICI)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE