Home / Sport / S-a „subțiat” și campionatul de futsal. Cosmin Gherman, adversar în prima etapă

S-a „subțiat” și campionatul de futsal. Cosmin Gherman, adversar în prima etapă

Distribuie

A fost stabilit programul ediției 2017-2018 a Ligii I de futsal. Aceasta va începe în 26 august, cu prima etapă a sezonului regulat, în care City’us Târgu-Mureș va evolua în deplasare, la  United Galați. Ediția aliniază la start 10 echipe, iar programul primei etape mai cuprinde întâlnirile Imperial Wet Miercurea Ciuc – Spicom Sfântu Gheorghe, Autobergamo Deva – CSM Poli Iași, Dunărea Călărași – Informatica Timișoara și Muncitorul Reșița – FK Odorheiu Secuiesc. După disputarea celor 18 etape ale sezonului regulat, primele șase echipe vor continua după un sistem nou, cu două grupe semifinale a câte trei, câștigătoarele urmând să se întâlnească în finala campionatului, care se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri.

Antrenorul echipei gălățene United, adverasara mureșenilor din prima etapă va fi…Cosmin Gherman, cel care a câștigat alături de City’us Târgu-Mureș trofee atât ca jucător, cât și ca antrenor. Acesta a ajuns luni la o înțelegere cu clubul gălățean, cu care a efectuat primul antrenament. „Gerry”, cum îi spun apropiații, după ce a renunțat la doar 32 de ani la cariera de jucător, a reușit alături de Lucian Nicușan să câștige într-un an și jumătate de antrenorat titlul de campion și a ajuns cu echipa în faza Elite a Europe Futsal Champions League.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.