Share


Home / Administratie / Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Staţionări neregulamentare pe domeniul public

Personalul Biroului de Siguranță Rutieră din cadrul Direcției Poliția Locală, a constatat și sancționat în perioada 28 iulie – 7 august un număr de 94 de fapte de natură contravențională aflate sub incidența Hotărârii Consiliului Local nr. 197/2007 modificată, articolul 26 și a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002, privind nerespectarea dispozițiilor legale referitoare la oprirea, staționarea, parcarea și accesul interzis pe anumite sectoare de drum.

„De asemenea, s-a luat măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local 46/2008 și împotriva a 8 taximetriști, aceștia fiind surprinși staționând neregulamentar la volanul taxi-urilor în stații de autobuz sau parcări neamenajate special pentru ei”, a precizat Valentin-Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Constructorii Astaldi și Max Boegl, ritm intens de lucru pe lotul dintre Iernut și Chețani (A3). Când se va putea circula

Pe lotul de 17,9 kilometri dintre Iernut și Chețani (Autostrada A3), constructorii (Astaldi și Max …

Share
Share