Share
Home / Cultură / 20 de tineri actori la Festivalul Awake
Sursă foto: Awake Festival

20 de tineri actori la Festivalul Awake

Festivalul Awake va oferi amatorilor de teatru o binevenită doză de teatru în aer liber, în parteneriat cu Universitatea de Arte Târgu-Mureș. Pe aleile din festival, 20 de tineri actori (studenți și elevi) vor interpreta 36 de roluri și 6 fragmente din piese clasice precum: „Visul unei nopți de vară” și „Îmblânzirea scorpiei” de W. Shakespeare, „Vicleniile lui Scapin” și „Doctor fără voie” de Molière și „Nu puneți dragostea la încercare” de Bassilio Locatelli.

Cristian Bojan (sursă foto: Awake Festival)

Echipa va fi coordonată de actorul și regizorul Cristian Bojan (Kuki) care ne-a comunicat câteva impresii: „Mă bucur foarte tare că pot participa activ la organizarea primei ediții a acestui nou festival de lângă Târgu-Mureș. Chiar dacă părticica mea e destul de mică în comparație cu toată organizarea festivalului, sper ca momentele de teatru pe care le pregătim să nu treacă neobservate de cei care vor participa la festival. Se muncește din luna iulie, și printre plecări și vacanțe, normale pentru elevii și studenții care sunt în vacanța de vară, aceștia și-au găsit timp și să participe la repetiții. Cel mai mult mă bucură dorința lor de a juca și de a face teatru, chiar dacă temperatura de afară te-ar face mai degrabă să îți dorești o piscină sau o limonadă la umbră, în locul unei săli de repetiții.”

Andrei VORNICU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Damian Marley, fiul lui Bob Marley, la Electric Castle: „E o onoare pentru mine să fiu numit fiul tatălui meu“

Damian „Jr. Gong“ Marley, cunoscut ca unul dintre cele mai reprezentative nume ale scenei reggae/dancehall …

Share
Share