Share
Home / Consiliul Judetean Mures / Finanţări pentru activităţi de asistenţă socială

Finanţări pentru activităţi de asistenţă socială

Anunţ de participare

pentru acordarea finanţărilor nerambursabile din bugetul propriu al Judeţului Mureş pe anul 2017 pentru activităţi non-profit de interes judeţean – domeniul asistenţă socială – sesiunea a II-a.

  1. Autoritatea finanţatoare: Consiliul Judeţean Mureş, cu sediul în localitatea Tîrgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr.1, judeţul Mureş, codul fiscal 4322980, telefon 0265/263211, fax 0265/268718, web www.cjmures.ro şi e-mail cjmures@cjmures.ro
  2. Reglementări legale incidente, privind acordarea de finanţări nerambursabile
  • Capitolul III – Evaluarea şi selecţionarea asociaţiilor şi fundaţiilor din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1153/2001, cu modificările şi completările ulterioare.
  1. Domeniile pentru care se acordă finanţări nerambursabile din bugetul propriu al Judeţului Mureş pe anul 2017, pentru activităţi non-profit de interes judeţean, sunt: asistenţă socială
  2. Suma pusă la dispoziţie pentru finanţarea activităţilor non-profit de interes judeţean pentru anul 2017, pentru domeniul asistenţă socială în sesiunea a II –a, conform Hotărârii Consiliului Judeţean Mureş nr.31/2017 privind aprobarea bugetului Judeţului Mureş pentru anul 2017, astfel cum a fost rectificată ulterior, este de 335.200 de lei.
  3. Durata derulării proiectelor: anul 2017
  4. Documentaţia de solicitare a finanţării nerambursabile poate fi accesată pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş www.cjmures.ro/Proiecte/Subvenţii sau se poate procura de la sediul Consiliului Judeţean Mureş, etajul I, secretariatul comisiei, dna. Ligia Dascălu, consilier – cam.118.
  5. Solicitanţii vor putea depune documentaţia prevăzută în Ghidul solicitanţilor, la sediul Consiliului Judeţean Mureş, situat în Tîrgu Mureş, Piaţa Victoriei nr.1, Registratura generală – camera 1, până la data de 11 septembrie 2017, ora 1600.
  6. Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare şi selecţionare constituită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr.62/2017, cu modificările şi completările ulterioare.
  7. La încheierea procedurii de evaluare şi selecţionare, Comisia de evaluare şi selecţionare, va afişa pe site-ul Consiliului Judeţean Mureş www.cjmures.ro rezultatul selecţiei precum şi sumele propuse a fi alocate, pentru fiecare proiect în parte.

Preşedinte,

Péter Ferenc

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mandate de executare a pedepsei închisorii

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat luni, 16 iulie, punerea …

Share
Share