Share
Home / Administratie / Misiuni noi pentru jandarmii din Mureş

Misiuni noi pentru jandarmii din Mureş

Peste 80 de jandarmi mureșeni, din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureș, vor acţiona în perioada 11-15 august a.c., pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, la mai multe manifestări cultural – artistice și religioase, în județele din zona de competență: Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud și Alba .

Din echipajele de jandarmi participante la misiuni, fac parte și cei mai tineri colegi ai noștri, subofițeri care vor acționa sub îndrumarea unui tutore profesional. Jandarmii  vor lua măsuri pentru prevenirea oricăror acte sau fapte care ar putea tulbura buna desfășurare a manifestărilor,  după cum urmează:

  • în perioada, 11 august-13 august a.c., la manifestarea cultural –  artistică „Zilele Comunei Fântânele”,  județul Mureș,
  • Sâmbătă, 12 august a.c. , cu ocazia Festivalului roman de la Călugăreni, în județul Mureș și Ziua comunei Avrămești, în Harghita,
  • la „Târgul Olarilor din Corund” ediția XL, în județul Harghita, în perioada, 12 august-13 august a.c.,
  • „Zilele Comunei Coșbuc”, din județul Bistrița-Năsăud, în data de 15 august,
  • cu ocazia Sfintei Sărbători a „Adormirii Maicii Domnului” la manifestările religioase organizate la lăcașurile de cult din Sânmartinul de Câmpie, Recea și Dumbrava, în județul Alba.

Jandarmeria recomandă cetăţenilor să dea dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să supravegheze copiii și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în zonă,  în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

(Comunicat de presă, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Promisiuni pentru reabilitarea străzii Aleea Constructorilor

În cursul zilei de miercuri, 11 iulie, Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, …

Share
Share