Tânăr din Gorneşti căutat în Cehia pentru şantaj, prins în Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 325 Vizualizări

Tânăr din Gorneşti căutat în Cehia pentru şantaj, prins în Mureş

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un tânăr din comuna Gorneşti căutat de autorităţile din Cehia pentru că ar fi comis o infracţiune de şantaj.

Astfel, vineri, 11 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat pe raza comunei Gorneşti, un bărbat, de 32 de ani, din localitate, urmărit internațional.

„Pe numele său, organele judiciare cehe au emis la data de 17 mai 2017 un mandat european de arestare, pentru că ar fi săvârșit, în cursul anului 2014, o infracţiune de şantaj, pe teritoriul Cehiei. Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, care a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curții de Apel Târgu-Mureş, pentru a fi dispuse măsurile legale”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit aceleiaşi surse, „bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.”

(Redacţia)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE