ASA, fără emoții în fața juniorilor suceveni FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

ASA, fără emoții în fața juniorilor suceveni

În etapa a II-a din Liga 2 de fotbal, ASA Târgu-Mureș a învins cu scorul de 6-0 în deplasarea de la Suceava, formația locală Foresta. Este scorul etapei, într-o rundă cu cinci rezultate de egalitate și patru victorii la limită. Era în schimb un succes scontat pentru echipa antrenorului Lászlo Bálint, în fața unei adversare cu un lot încropit în „regim de urgență”, cu juniori împrumutați, care au fost umiliți în etapa inaugurală cu 16-0 la Timișoara, de către Ripensia. Mureșenii nu au forțat nota, nici nu avea rost, mai ales ținând cont de faptul că Foresta s-ar putea retrage pe parcurs, iar rezultatele s-ar anula în cazul în care nu va încheia turul. La pauză rezultatul scorul a fost de 3-0, dar mureșenilor le-a luat aproape o jumătate de oră pentru a deschide scorul. Acest lucru l-au reușit prin Paul Iacob, care a înscris în minutul 27 cu capul, la centrarea trimisă din lovitură liberă de către Petriș. Același jucător a reușit dubla și a stabilit scorul primei reprize în ultimul minut, cu un lat pus la centrarea lui Lică. Golul de 2-0 l-a reușit în minutul 35 Cornel Ene, dintr-o lovitură liberă executată impecabil din afara careului.

La pas, doar punctele contează

Cu avantaj confortabil și adversar modest, mureșenii nu au mai forțat în partea a doua a întâlnirii. Puțin după reluare, în minutul 52 Alex Boiciuc a făcut 4-0, când a reluat cu capul centrarea lui Băjan, o mige care a lovit bara înainte de a intra în poartă. Băjan a fost următorul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 77, dintr-o lovitură liberă executată perfect. Ultimul gol l-a reușit în minutl 85 Cosmin Sârbu, care a profitat de o eroare a defensivei sucevene. După startul mai puțin convingător, 2-1 cu nou promovata Știința Miroslava și o victorie facilă în fața unei „victime” a sezonului, formația mureșeană poate considera că pentru ea campionatul abia începe. ASA a avut oarecum și șansă la tragerea la sorți, în urma căreia au primit un răgaz de a reuși ceva la capitolul omogenizare. Va întâlni în etapa viitoare pe teren propriu o formație care a cam ratat startul, Luceafărul Oradea, cu un singur punct din două jocuri disputate pe teren propriu, 1-1 cu Sportul Snagov (fosta Metalul Reșița, mutată la Snagov) și 1-2 cu Ripensia Timișoara. După acest joc va urma deplasarea la Timișoara, duel care se anunță a fi unul între primele două clasate. În urma rezultatelor din primele două runde, cele două se află în fruntea unui clasament în care doar patru echipe au reușit câte două victorii, celelalte două fiind Hermannstadt Sibiu și ASU Poli, a doua echipă Timișoreană. Cele patru sunt departajate de golaveraj, avantajul fiind de partea celor care au întâlnit echipa din Suceava.

La Suceava au evoluat formațiile:

Foresta: Bîlbă – Colţuneac, Tacu, Bolocan, Raţă, Buţerchi, Bosînceanu, Scutariu, Tăvăluc, Negrea, Coroamă
ASA: Fl. Iacob – Băjan, C. Ene, Fl. Ilie (46 C. Chertes) Panait, P. Iacob, Mijokovic, Licu (60 Sârbu), Petriș, D. Muntean, Schieb (46 Boiciuc).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE