Share
Home / Administratie / Angajări la DGASPC Mureş

Angajări la DGASPC Mureş

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: supraveghetor noapte (1 post) la Complexul de Case de Tip Familial Sâncraiu de Mureş/Sântana de Mureş, instructor educaţie/îngrijitor (1 post) şi un cuplu parental (soţ-soţie) la Complexul de Case de Tip Familial Sâncraiu de Mureş/Sântana de Mureş.

Potrivit unui anunţ făcut în Monitorul Oficial al României, se solicită următoarele condiţii: studii generale pentru postul de supraveghetor noapte, iar pentru celelalte posturi soţii trebuie să aibă cel puţin studii medii (instructor educaţie) şi studii generale/gimnaziale (îngrijitor/supraveghetor noapte), să aibă experienţă în creşterea şi educarea copiilor, să posede abilităţi părinteşti, să fie dispuşi să locuiască permanent în cadrul casei de tip familial, să nu sufere de boli cronice transmisibile sau alte afecţiuni ce pot influenţa capacitatea de muncă, să înţeleagă şi să accepte nevoile individuale ale fiecărui copil, indiferent de starea de sănătate, sex, etnie, religie. Nu se admit persoane care au fost decăzute din drepturile părinteşti sau au copii care beneficiază de o formă de protecţie.

Dosarele de concurs se pot depune până la data de 28 august 2017, ora 16.00, la Biroul Resurse Umane, iar concursul va avea loc la sediul instituţiei, după următorul program: 5 septembrie, ora 10.00 – proba scrisă şi 7 septembrie 2017, ora 10.00 – interviul.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-213.512, 0265-211.699.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cadastru la Batoş

Unitatea administrativ-teritorială Batoş anunţă publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 77, 78, …

Share
Share