Autobuze o dată la 20 de minute pentru Festivalul AWAKE Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1151 Vizualizări

Autobuze o dată la 20 de minute pentru Festivalul AWAKE

Participanții la Festivalul AWAKE nu au motive de îngrijorare privind transportul până la domeniul castelului Teleki și înapoi. Distanța de 17 km dintre Târgu-Mureș și domeniul Teleki va fi parcursă de autobuze puse la dispoziție de Balint Trans cu o frecvență de aproximativ 20 de minute, anunță organizatorii pe pagina www.awakefestival.ro.

Cursele vor pleca spre festival în fiecare zi din weekendul 1-3 septembrie din centrul orașului Târgu-Mureș, începând cu ora 15:00. Acestea circulă chiar până la intrarea în festival și retur. Autocarele își vor mări frecvența în funcție de cât de repede se vor umple. Autobuzele vor circula până la 4:00 dimineața, deci și la plecare spectatorii AWAKE pot alege aceeași variantă de transport spre oraș. Tariful unei călătorii va fi de 5 lei.

Variante alternative: tren, mașină sau bicicletă

Există mai multe trenuri CFR care pornesc din Târgu-Mureș și opresc în Gornești, unele dintre ele fiind disponibile de la orele după-amiezii (14:25 și 15:30) sau seara (19:15 și 22:50). Există variante de tren și pentru retur, iar cei interesați de programul exact al acestora pot accesa site-ul CFR Călători pentru detalii complete.

Cei care vor optează pentru transportul cu automobilul vor beneficia de spațiu gratuit pentru parcare. Vor trebui doar să țină cont că de la mașină până la intrarea în festival va trebui parcursă o distanță de aproximativ 1 km.

Bicicliștii au motive de bucurie: Asociația Undă Verde și Fundația Comunitară Mureș au pregătit un traseu cicloturistic între Târgu-Mureș și Gornești, chiar pe malul Mureșului, departe de traficul intens al mașinilor de pe Drumul Național 15. Pe 1 septembrie, la ora 16:00, se va organiza o plecare în grup din oraș, de pe malul Mureșului – „La 7 plopi”. Rasteluri pentru parcarea bicicletelor vor fi amenajate chiar la intrarea în festival.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE