Colonia artiștilor Acasă la Hundorf. Expoziție, atelier de artă socială și recital de poezie Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Colonia artiștilor Acasă la Hundorf. Expoziție, atelier de artă socială și recital de poezie

Asociația Acasă la Hundorf organizează un eveniment care va reuni tinerii artiștii care au participat la programul de rezidențe desfășurat în acestă vară în Viișoara. Colonia artiștilor va cuprinde o expoziție, un atelier de artă socială, proiecții video și un recital de poezie susținut de Monica Ristea. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 19 august, de la ora 16.00, la Biserica Evanghelică din Hundorf, azi satul se numește Viișoara și se află în județul Mureș între Sighișoara și Mediaș, la 10 km distanță de Dumbrăveni.

Vor expune: Lucian Brumă, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi, absolvent de Master, 2017; Isac Gheorghe, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi, absolvent de Licenţă, 2017; Silvia Florean, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică, anul II; Liviu Acasandrei, Universitatea de Arte şi Design, Cluj-Napoca, absolvent de Master, 2015; Ionuţ Crava, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică, anul II; Raluca Anghel, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Grafică, anul III; și Ana Maria Lemnaru, Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi, absolvent de Master, 2017.

Lucrările vor fi prezentate de Anca Boeriu, lect.univ.dr. Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, artist vizual; Dumitriana Condurache, lect.univ.dr., Universitatea Naţională de Arte „George Enescu”Iaşi, Facultatea de Teatru, regizor; și Dragoş Pătraşcu, prof.univ.dr. Universitatea Naţională de Arte „George Enescu” Iaşi, Facultatea de Arte Vizuale şi Design, artist vizual.

În programul evenimentului este cuprins și un atelier de artă socială – „Hundorf 2017”, coordonat de: Mecca Burns, drama-terapist, SUA; Elisa Sarchi, teatru comunitar, Italia; și Pia Brodtrager, artă socială, Austria.

Irina Stelea, Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Licenţă în fotografie, video, 2008, va prezenta „În joacă” & „Dealuri şi păpădiii” – proiecţii video.

Colonia artiștilor de la Hundorf se va încheia cu un recital de poezie al Monicăi Ristea, actriță a Teatrului Național din Târgu Mureș.

Mai multe informații găsiți aici: https://acasalahundorf.wordpress.com/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE