Poliţiştii mureşeni, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Poliţiştii mureşeni, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, peste 150 de polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost la datorie, zilnic, între 11-15 august, pentru siguranța și liniștea cetățenilor.

“În urma activităţilor desfăşurate, în perioada 11-14 august, au fost constatate 97 de infracţiuni, dintre care 35 contra persoanei, 27 contra patrimoniului și 21 la regimul siguranței rutiere. În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 15 autori de infracțiuni, față de şapte de persoane au fost luate măsuri preventive, iar o persoană care era urmărită a fost depistată de polițiști. Au fost aplicate 549 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 195.355 de lei, dintre care 163 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

De asemenea, în perioada de referinţă poliţiştii au reţinut 52 de permise de conducere, dintre care şapte pentru consum de alcool şi cinci pentru viteză şi au retras 11 certificate de înmatriculare auto.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE