Home / Administratie / Tabără de vară pentru poliţiştii locali

Tabără de vară pentru poliţiştii locali

Localitatea mureşeană Lăpușna, situată în Munții Gurghiului, a găzduit în perioada 12-14 august cea de-a VI-a ediție a „Taberei de Vară” organizată de Asociația Polițiștilor Locali ,,Transilvania”.

La acțiune au luat parte polițiști locali din structurile asociative aferente municipiilor Târgu-Mureș, Odorheiu-Secuiesc, Târnăveni şi Sighișoara, orașelor Ungheni, Luduș şi Iernut, respectiv comunelor Bălăușeri și Sânpaul. „Aerul curat pe care ni l-a oferit muntele, peisajul minunat și buna dispoziție a participanților au contribuit în mod definitoriu la derularea concursurilor de gătit, tir și table, unde au ocupat locuri fruntașe reprezentanții Polițiilor Locale din Târgu-Mureș, Tîrnăveni, Odorneiu-Secuiesc, Luduș și Iernut. Pe această cale mulțumim Primăriei comunei Ibănești, tuturor participanților, precum și celorlalți colaboratori ai noștri care și-au adus contribuția la reușita acțiunii”, a transmis Valentin Constantin Bretfelean, preşedintele Asociaţiei Poliţiştilor Locali „Transilvania”, totodată şef al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Echipa Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, la un nou început de drum

Inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, Ioan Macarie, a anunţat vineri, 15 septembrie, echipa de …