Share
Home / Administratie / Tabără de vară pentru poliţiştii locali

Tabără de vară pentru poliţiştii locali

Localitatea mureşeană Lăpușna, situată în Munții Gurghiului, a găzduit în perioada 12-14 august cea de-a VI-a ediție a „Taberei de Vară” organizată de Asociația Polițiștilor Locali ,,Transilvania”.

La acțiune au luat parte polițiști locali din structurile asociative aferente municipiilor Târgu-Mureș, Odorheiu-Secuiesc, Târnăveni şi Sighișoara, orașelor Ungheni, Luduș şi Iernut, respectiv comunelor Bălăușeri și Sânpaul. „Aerul curat pe care ni l-a oferit muntele, peisajul minunat și buna dispoziție a participanților au contribuit în mod definitoriu la derularea concursurilor de gătit, tir și table, unde au ocupat locuri fruntașe reprezentanții Polițiilor Locale din Târgu-Mureș, Tîrnăveni, Odorneiu-Secuiesc, Luduș și Iernut. Pe această cale mulțumim Primăriei comunei Ibănești, tuturor participanților, precum și celorlalți colaboratori ai noștri care și-au adus contribuția la reușita acțiunii”, a transmis Valentin Constantin Bretfelean, preşedintele Asociaţiei Poliţiştilor Locali „Transilvania”, totodată şef al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se poate. ADP a încasat din parcări aproape 900 mii de lei într-o lună și jumătate

Consilierii locali târgumureșeni au primit în mape la ședința din 28 iunie a.c. o informare …

Share
Share