Teatru din belșug la Festivalul Vâltoarea Mureșeană (18 august – 27 august) Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Teatru din belșug la Festivalul Vâltoarea Mureșeană (18 august – 27 august)

Într-un comunicat emis de către organizatorii Festivalului Vâltoarea Mureșeană, care începe astăzi, se anunță că directorul artistic al Vâltorii Mureșene, actorul Sebestyén Aba, a prezentat evenimentele din cadrul Vâltorii Teatrale într-o conferință de presă.

Sebestyén Aba (Foto: Andrei Vornicu)

În cadrul festivalului Casa Köpeczi-Teleki va fi inaugurată ca spațiu teatral deoarece aici va putea fi urmărit spectacolul de teatru de apartament „Ernela în vizită la Farkas”. Spectacolul a fost regizat de Hajdu Szabolcs și o are în rolul principal pe actrița târgumureșeană Török-Illyés Orsolya. De asemenea, iubitorii de teatru sunt invitați la spectacolul „Lacrima lumânării” care le are în distribuție pe Kilyén Ilka și Ritziu Ilka Krisztina.

În Piața Teatrului va fi prezentat spectacolul de teatru-dans „Antonymus Venetus” cu Baczó Tünde și Alin State, iar în G. Caffe va avea loc spectacolul „Istoria noastră de single”.

Teatrul Național Târgu-Mureș va prezenta spectacolul caritabil „Pasărea retro se lovește de bloc și cade pe asfaltul fierbinte” de Radu Afrim sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, la Sala Mare, și „Liselotte și luna mai” de Harsányi Zsolt.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE