Ediție jubiliară a Cupei Mureș la popice, câștigată de gazde Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Ediție jubiliară a Cupei Mureș la popice, câștigată de gazde

Aflată la ediția a X-a, jubiliară, Cupa Mureș la popice a reunit la start  pe arena Electromureș din Târgu-Mureș 6 echipe. Întrecerea organizată de clubul târgumureșean, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș și al câtorva sponsori, a fost una foarte utilă pentru echipele participante. Aflate înaintea startului noului sezon, la turneul care din start a fost unul pentru echipe masculine

au participat și echipele de juniori ale clubului, inclusiv cea de fete. Printre invitate s-a aflat și echipa sârbă Kuglaska Klub Kanjiza, care a și fost felicitată la finalul întrecerilor pentru participarea la toate edițiile Cupei Mureș. Celelalte două echipe participante au fot formațiile Înțelegerea Gălățeni, care a dat și dă în continuare mai mulți sportivi clubului târgumureșean care activează în Liga Națională, precum și echipa covăsneană KS Târgu-Secuiesc, formație nou înscrisă pentru ediția viitoare a campionatului.

 

Jocuri echilibrate, răsturnări de scor la ultimele schimburi

Cu mai mulți jucători care abia și-au reluat pregătirile, echipa masculină a clubului gazdă a fost din start secondată de evoluțiile bune în primele manșe ale unor juniori. Aceștia nu au reușit în schimb să mențină ritmul și echipa de seniori a încheiat întrecerea pe echipe pe prima poziție, cu un total de 3213 popice doborâte. Podiumul întrecerii pe echipe a fost completat de echipa din Gălățeni, cu un total de 3003 p.d. și de cea a junioarelor de la Electromureș Romgaz, cu 2968 p.d. Clasamentul în continuare a fost: 4- KS Târgu-Secuiesc (2934 p.d.-cel mai bun rezultat fiind obținut de Vardo Oliver, cu 509 p.d.), 5 – Electromureș- Juniori M (2763 p.d.- Csomafay Szilard 510 p.d.) și 6 – Kuglaska Klub Kanjiza-Serbia (2754 p.d.- Igor Bukovic 500 p.d.). Cele mai valoroase rezultate ale întrecerii au fost obținute de Boér Lászlo (Electromureș seniori- 567 p.d.), Bianca Bărdiță (Electromureș Romgaz junioare- 544 p.d.) și Nagy Simon Lászlo (Gălățeni- 532 p.d.), iar la individual Juniori locul 1 a fost ocupat de Fekete Hunor (Electromureș- 546 p.d.), Szász Tibor Levente (Electromureș- 537 p.d.) și Bölöni Dalma (Electromureș Romgaz junioare- 519 p.d.).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE