Home / Comunicate / Au fost puse în vânzare abonamentele pentru Stagiunea 56 a Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș

Au fost puse în vânzare abonamentele pentru Stagiunea 56 a Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș

Distribuie

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș a pus în vânzare noile abonamente pentru Stagiunea 2017-2018. Ca și în stagiunea trecută, iubitorii de teatru târgumureșeni își pot achiziționa trei tipuri de abonamente: Abonamentul Mecenat „Paul Gusty” valabil la toate premierele Companiei Liviu Rebreanu (560 de lei), Abonamentul „Ion Fiscuteanu”, flexibil cu 5 unităţi (70 de lei) și Abonamentul „Cornel Popescu”, flexibil cu 4 unităţi pentru pensionari, studenţi şi elevi (30 de lei).

Conform unui comunicat de presă emis de Biroul P.R. Al Companiei Liviu Rebreanu, unităţile abonamentelor flexibile pot fi folosite pe toată durata stagiunii 2017-2018 la orice spectacol din repertoriul Companiei Liviu Rebreanu – excepţie fac premierele şi spectacolele invitate. Unităţile unui abonament flexibil pot fi folosite şi cu o singură ocazie de către mai multe persoane. Locurile la spectacolul ales trebuie rezervate cu cel puţin 24 de ore înainte de spectacol la Casa de bilete a Teatrului Național sau Agenţia de bilete din Palatul Culturii.

În stagiunea 56, Compania Liviu Rebreanu vă așteaptă cu cinci titluri noi: „Cartea junglei” de Dés László, Geszti Péter, Békés Pál, în regia Oanei Leahu, „Chirița în provincie” de Vasile Alecsandri, în regia lui Gigi Căciuleanu, „Tatăl meu, preotul” de Gabriel Sandu, în regia Letei Popescu, „Identități” de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu și „eurOpinions” – în baza pieselor câștigătoare ale concursului cu același nume, produs în colaborare cu Teatru 3G și regizat de Olga Macrinici și Andi Gherghe.

În afară de premierele stagiunii 56, Compania Liviu Rebreanu își așteaptă publicul la spectacolele preferate din stagiunea trecută: „Bulgakov 17”, „Femei în pragul unei crize de nervi”, „Dinte pentru dinte”, „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărie”, „Vivaldi și anotimpurile”, „Școala nevestelor” și „Steaua fără nume” la Sala Mare, precum și: „Campionatul de improvizație”, „Camera 701”, „Cloaca”, „În trafic”, „Portughezul”, „Soț de vânzare”, „Double Bind”, „:P patru piesuțe politice despre dușmani”, „Trei surori”, „Limba maternă – Mameloschn”, „O viață sigură” și „Supernove” la Sala Mică.

Mai multe detalii despre programul spectacolelor și prețul abonamentelor și biletelor în stagiunea 56 a Companiei Liviu Rebreanu puteți afla pe www.teatrunational.ro și www.biletmaster.ro.

Abonamentele pot fi achiziționate online (www.biletmaster.ro) începând din 18 august 2017. Din 24 august abonamentele pot fi achiziționate la Casa de bilete a Teatrului Național (de luni până vineri între 9:00 și 15:00, telefon: 0365 806865), iar din 11 septembrie și la Agenţia de bilete din Palatul Culturii (de luni până vineri între 12.00 și 17.30, telefon: 0372 951251).

Andrei VORNICU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Haide să plantezi copaci împreună cu Asociația Mureș Runners! „Noi trebuie să dăm tonul schimbării”

Distribuie „Comunitatea crește atunci când fiecare dintre noi acționăm!” este deviza de la care pleacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.