Din pretendentă la promovare, ASA vulnerabilă în derby Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Din pretendentă la promovare, ASA vulnerabilă în derby

ASA cedează la Timișoara cu Ripensia

 

După trei victorii consecutive, dar în fața unor advresare mai modeste, ASA Târgu-Mureș a pierdut partida disputată în etapa a IV-a a ligii secunde de forbal, 2-3 (1-1) la Ripensia Timișoara. ASA a condus de două ori, prin golurile înscrise de Robert Candrea (minutul 37) și Cosmin Sârbu (min. 49), dar gazdele au reușit să egaleze de fiecare dată și să obțină victoria. Pentru bănățeni au punctat Adrian Popa (min. 45+1), Andrei Dumiter (min. 55) și Claudiu Matiş (min. 59). După 20 de minute de tatonare, ASA se arată mai periculoasă mai întâi în minutul 23, dar Sârbu a șutat slab, din unghi. Deschiderea scorului a venit în urma unei lovituri de colț executată de Paul Iacob, combinație cu Băjan încheiată cu un cap trimis de Boiciuc în urma căruia mingea respinsă la Candrea a fost trimisă în plasă. Pe când cele două echipe se pregăteau de pauză, în prelungirile reprizei Adrian Popa aduce egalarea după o pasă primită printre apărători de la Zaluschi.

 

Slăbiciunile ASA ies la iveală în fața primei adversare mai bine cotate

 

Repriza secundă a început bine pentru ASA, care în minutul 49 a trecut din nou în avantaj, când Sârbu a plasat perfect la vinclu pasa primită de la Dumitru Munteanu. După 10 minute de la reluare, două greșeli ale apărării mureșene au decis în doar patru minute soarta învingătoarei. Egalarea, a doua oară, a fost reușită în urma unui un-doi între Andrei Dumiter și Mediop, care a scos din joc trei fundași mureșeni, iar după doar patru minute Ripensia trece din nou ușor face de defensiva ASA-ului, cu o combinație între Ungureanu, Călin Toma și Claudiu Matiş, care a reluat nestingherit din fața porții lui Florin Iacob. ASA nu a mai avut puterea să revină și a părăsit învinsă terenul pentru prima dată în această ediție.

Formațiile:

Ripensia: Georgios Gakos – Adrian Popa, Flavius Vlădia, Mihai Hecsko, Călin Toma, Andrei Dumiter, Sebastian Bobină, Adrian Zaluschi (88 Gabriel Stoi), Adrian Ungureanu (90+4 Florin Nanu), Claudiu Matiş, Mediop Ndiaye

ASA: Florin Iacob – Robert Băjan, Cornel Ene, Dumitru Candrea, Dan Panait, Luka Mijokovic (88 Vasile Petra), Paul Iacob, Dumitru Muntean (62 Rafael Licu), Alexandru Stoica, Cosmin Sîrbu, Alexandru Boiciuc (80 Tiberiu Petriş)
Rezerve neutilizate: Bogdan Moga – Marvin Schieb, Carlos Chertes, Gaston Mendy

 

Confruntările dificile abia urmează

Cu o defensivă care a cedat de 7 ori în fața a trei adversare din patru, pentru echipa lui Balint Laszlo confruntările cu adversarele mai bine cotate abia urmează să aibă loc. În etapa viitoare mureșenii vor primi vizita formației Sportul Snagov, partidă care va avea loc sâmbătă, 26 august, de la ora 11.00. Echipa din Snagov este dealtfel formația Metalul Reșița, retrogradată la sfârșitul ediției trecute, mutată la Snagov, care a profitat de retragerea formației FC Brașov. Adversara de sâmbătă a jucat în primele două deplasări la două formații pe care le-a întâlnit deja și ASA: 1-1 la Luceafărul Oradea și 0-2 la Ripensia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE