EXCLUSIV. Service şi piese de schimb pentru flota auto a Poliţiei Mureş. Licitaţie de 10 milioane de euro cu doi câştigători Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 809 Vizualizări

EXCLUSIV. Service şi piese de schimb pentru flota auto a Poliţiei Mureş. Licitaţie de 10 milioane de euro cu doi câştigători

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a finalizat, recent, o licitaţie în valoare de 46.560.260 lei (aproximativ 10,1 milioane euro), fără TVA, pentru servicii de reparaţii şi întreţinere a autovehiculelor şi a echipamentelor conexe, precum şi pentru furnizare de piese de schimb pentru 344 de autoturisme din parcul auto: 284 de autovehicule marca Dacia, 39 de autovehicule marca Audi – Volkswagen, 8 autovehicule marca Ford, 6 autovehicule marca Mercedes şi 7 alte tipuri de autovehicule.

Servicii pentru perioada 2017-2019

Potrivit unui anunţ făcut miercuri, 16 august, pe portalul www.licitatiapublica.ro, au fost alese ateliere specializate “situate pe raza localităţilor limitrofe ale municipiului Târgu-Mureş”, iar acordul-cadru încheiat cu firmele câştigătoare are ca obiect “servicii de reparare, întreţinere a autovehiculelor şi înlocuirea pieselor de schimb uzate” în perioada 2017-2019, iar contractul a fost divizat în loturi “pentru a adapta dimensiunea contractelor individuale rezultate, astfel încât să corespundă mai bine nevoilor autorităţii contractante, precum şi capacităţii operatorilor economici.”

“În acest sens se vor încheia acorduri cadru, pentru fiecare lot în parte. Autoritatea contractantă este interesată să achiziţioneze pe de o parte piesele de schimb şi materialele necesare în procesul de întreţinere a autovehiculelor, iar pe de altă parte servicii de întreţinere şi reparare a autovehiculelor din dotarea IPJ Mureş, în atelierele specializate ale operatorilor economici care sunt câştigătorii acordurilor cadru, ce fac obiectul prezentei proceduri. Totodată, în cadrul acestei proceduri de achiziţie autoritatea contractantă este interesată să achiziţioneze şi serviciul de inspecţie tehnică periodică, conform legislaţiei în vigoare pentru toate mărcile şi tipurile de autovehicule solicitate prin caietul de sarcini. În derularea contractului se va avea în vedere faptul că orice produs sau serviciu va fi achiziţionat doar în baza unui contractant subsecvent, semnat de către reprezentanţii legali ai părţilor, numai în limita fondurilor alocate pentru anul bugetar”, se precizează în anunţul publicat pe portalul www.licitatiapublica.ro.

Şase loturi, doi câştigători

Astfel, contractele au fost câştigate de următoarele societăţi: 8.520.037 lei pentru Goldfit Service SRL Sângeorgiu de Mureş, 7.284.888 lei pentru Goldfit Service SRL Sângeorgiu de Mureş, 7.451.881 lei pentru Goldfit Service SRL Sângeorgiu de Mureş şi Lion Victoria SRL Corunca, 1.801.412 lei pentru Lion Victoria SRL Corunca, 3.929.753 lei pentru Lion Victoria SRL Corunca şi 17.572.288 lei pentru Lion Victoria SRL Corunca.

Conform site-ului www.listafirme.ro, Lion Victoria SRL s-a înfiinţat în anul 2001 şi are sediul pe Şoseaua Sighişoarei nr. 411 din Corunca. Societatea are un asociat persoană juridică, Victoria Global SRL, şi doi asociaţi persoane fizice, care deţin şi funcţia de administrator: Nagy Zoltan şi Peter Attila. În anul 2016, Lion Victoria SRL a derulat afaceri de 10.670.831 lei, a înregistat profit net de 674.970 lei şi a asigurat 81 de locuri de muncă.

Goldfit Service SRL funcţionează din anul 2009 pe strada Agricultorilor nr. 5 din Sângeorgiu de Mureş şi are doi asociaţi, Darius Adrian Iuga şi Sipos Attila Istvan, care deţine şi calitatea de administrator. În exerciţiul financiar 2016 societatea a înregistrat următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 1.190.728 lei, profit net de 3.194 lei şi 9 angajaţi.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE