Mai sunt 4 zile până la Awake Festival Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 485 Vizualizări

Mai sunt 4 zile până la Awake Festival

Mai sunt patru zile până când mult-așteptatul Awake Festival își va deschide porțile, iar muzica va răsuna pe tot domeniul Teleki. Vremea se anunță bună, iar oferta de distracție e la cote înalte.

Timp de trei zile (1-3 septembrie), pasionații de muzică și de festivaluri vor putea pendula între cele două scene puse la dispoziție de organizatori: The CUBE Main Stage și The RIVER Stage. Atașăm mai jos programul complet, pe date și ore. Reamintim că headliner-ul Rag’n’Bone Man nu va putea fi prezent la festival, din motive familiale, dar australienii de la Knife Party (membri Pendulum) îl vor înlocui pe solistul britanic vineri, la CUBE Main Stage de la 23:15.

De asemenea, participanții vor putea opta și pentru The Wire – The Office Stage, unde îi vor putea asculta vineri, 1 septembrie, pe Țapinarii și Fără Zahăr, urmând ca sâmbătă, 2 septembrie, să îi vadă pe Mary Grace, The Bread Pits și Straight From the Bottle, iar duminică, 3 septembrie, să încheie cu Soul Serenade și Ska-nk Acoustic.

Cei care vor dori să lenevească sau să își tragă sufletul o vor putea face la Chill Garden by J’ai Bistrot unde vor mixa Brody & Dr. Panda, Dex și Le Minion.

Andrei VORNICU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE