Share
Home / Slider / Gem pentru nevoiaşi, adunat la Vâltoarea Mureşeană

Gem pentru nevoiaşi, adunat la Vâltoarea Mureşeană

Peste 600 de porţii de gem au fost preparate în aer liber de voluntarii Asociaţiei Solidaris din Târgu-Mureş din donaţiile făcute de cetăţeni, constând în prune, zahăr şi borcane, la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Vâltoarea Mureşeană, informează www.agerpres.ro.

Norbert Sajo de la Asociaţia Solidaris, care operează Serviciul de Ajutor Telefonic, funcţional de opt ani în Cluj-Napoca şi în Târgu-Mureş, a declarat că cele 600 de porţii de gem sunt parte dintr-un lot de peste 2.000 de borcane cu gem, care vor ajunge în această toamnă la oamenii nevoiaşi. “Asociaţia Solidaris s-a înfiinţat pentru a sprijini Serviciul de Ajutor Telefonic care funcţionează de 8 ani în Cluj-Napoca şi în Târgu Mureş. Scopul este de ajuta oamenii şi de a-i încuraja că în aceeaşi societate există şi lipsuri, dar şi un exces, iar noi încercăm să îi conectăm pe cei care au nevoie de ajutor, cu cei care doresc să ajute”, a afirmat Norbert Sajo.

(Redacţia)

Share

1 comentariu

  1. Acțiune demnă de respect! Felicitări, și la cât mai multe acțiuni asemănătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Modificări în programul piscinei „ing. Mircea Birău”

Reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş au anunţat, prin intermediul unui comunicat, câteva …

Share
Share