Share
Home / Administratie / Operator nou de salubrizare la Luduş

Operator nou de salubrizare la Luduş

Conducerea Primăriei oraşului Luduş a anunţat, pe site-ul instituţiei, www.ludus.ro, că începând cu data de 1 septembrie 2017, serviciul de salubrizare al oraşului va fi prestat de operatorul SC Servicii Salubritate Bucureşti SA, desemnat câştigător în urma unei licitaţii deschise organizată în perioada 24 iunie – 23 august 2017. Potrivit documentului, tarifele practicate vor fi următoarele: 3,45 lei plus TVA/persoană/lună pentru persoane fizice şi 37,87 lei plus TVA/metru cub/lună pentru persoane juridice, iar contractele de prestări servicii cu utilizatorii vor fi încheiate până la data de 2 octombrie 2017.

„Pentru utilizatorii care refuză încheierea contractelor cu operatorul de salubritate li se vor aplica prevederile Hotărârii Consiliului Local Luduş 57 din 20 septembrie 2016, respectiv li se va aplica taxa specială, cuantumul acesteia fiind constituit din tariful aplicat prin contract majorat cu 50%”, a precizat Cristian Moldovan, primarul oraşului Luduş.

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriat pentru 200 de locuri de parcare noi în zona Spitalului de Urgenţă

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu-Mureş, a anunţat vineri, 21 septembrie, cu ocazia …

Share
Share