La mulţi ani, Neluţu Chiorean! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 520 Vizualizări

La mulţi ani, Neluţu Chiorean!

Echipa Zi de Zi se alătură numeroşilor mureşeni care l-au felicitat astăzi pe Neluţu Chiorean, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 51 de ani.

Îi transmitem îndrăgitului om de radio şi amfitrion al numeroase evenimente cultural-sociale-sportive cele mai sincere gânduri de sănătate, putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii, alături de tradiţionala urare de „La Mulţi Ani!”

„Sunt vulcanic, uneori morocănos, imprevizibil… Dar acum sunt copleșit. Sunt copleșit de foarte multele urări pe care mi le-ați transmis. Vă mulțumesc. Chiar mi-au prins bine aceste semne de prietenie ce au venit din partea voastră. Despre mine, ce să vă spun ? De schimbat nu mă mai pot schimba pentru că nu prea mai am spațiu pe hard-disk, așadar vestea proastă e că rămân tot așa… sau poate mai complicat. Știu că nu pot candida la titlul de Mister Popularitate, dar țin să vă asigur că vă iubesc pe toți – așa în felul meu 🙂 Irepetabilul, Inconfundabilul, Inepuizabilul – Neluțu Drăguțu 🙂
Aici sunt alături de colegii de la Radio Tîrgu Mureș cu care am sărbătorit în limite legale evenimentul”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Neluţu Chiorean.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE