Home / Sport / Două campioane mureșene la bikini-fitness

Două campioane mureșene la bikini-fitness

Distribuie

Două sportive mureșene au reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cadrul Campionatelor Naționale de fitness pentru seniori organizate la sfârșitul săptămânii la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș de către Clubul Sportiv Universitar, în colaborare cu Titanic Body Building și Energy Fit, sub egida Federației Române de specialitate. La întreceri au participat în jur de 100 de sportivi și sportive din întreaga țară, care s-au întrecut la fitness, bikini-fitness, body-fitness și men-physique. Trei sportive din Târgu-Mureș s-au aflat printre laureate, cu două medalii de aur și una de bronz. Campioanele sunt Ioana Șulea și Varga Timea, ambele la bikini fitness, la categoriile +169 cm, respectiv 164 cm. Pe treapta a treia a podiumului a urcat Valentina Czincus, care a cucerit bronzul tot la bikini fitness, la categoria 162 cm.

Fără îndoială, cea mai titrată este Ioana Șulea, legitimată la CSU Târgu-Mureș, pregătită de antrenorii Sebastian Popovici și Dumitru Cheteleș, care se află la al treilea titlu de campioană națională în acest an, după cele obținute la Naționalele de juniori, organizate tot la Târgu-Mureș, unde s-a impus la +166 cm și în concursul Open. Cea de-a doua campioană, Varga Timea provine de la Clubul Sportiv Energy Fit, dar cu un nume comun, antrenorul Sebastian Popovici. Și ea este o confirmare, la al doilea titlul de campioană din acest an, după cel cucerit la junioare. Colega sa de club, Valentina Czincus se află la prima sa clasare pe podiumul Naționalelor.

 

Campioanele vizează clasări bune la Mondiale

Pentru cele două campioane urmează în acest an câte două întreceri foarte puternice. Ioana Șulea și Varga Timea vor participa la două concursuri internaționale. Prima va participa săptămâna viitoare la „Arnold Classic Europe” de la Barcelona, întrecere la care anul trecut a obținut două medalii, una de argint și una de bronz, dar întrecerea supremă va fi Campionatul Mondial pentru juniori din luna noiembrie, organizat la Bistrița. Varga Timea va participa la rândul ei la competiția EVLS Praga, programată peste patru săptămâni, la Praga, capitala Cehiei, dar se va afla și ea la startul Mondialelor din luna noiembrie.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.