Share
Home / Invatamant / Curs pentru tinerii medici și cercetători, la UMF Târgu-Mureș

Curs pentru tinerii medici și cercetători, la UMF Târgu-Mureș

Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, împreună cu Universitatea de Studii „Aldo Moro” din Bari, Italia, și RECIF, organizează între 21-22 septembrie 2017, la Centrul Integrat de Medicină Dentară, primul curs intensiv „Medical Publishing and Methodology of Research”.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Biroul de comunicare al UMF Târgu-Mureş, cursul va ghida tinerii medici și cercetători în descifrarea tainelor conceperii unui proiect de cercetare și a modului în care trebuie redactat un articol pentru a fi acceptat pentru publicare în reviste ISI.
Cursul este creditat cu 12 EMC și având în vedere că este organizat prin proiectul CNFIS-FDI „O nouă dimensiune a procesului de internationalizare a UMF Târgu-Mureș”, nu se va percepe taxă de participare. Înscrierile se fac la Biroul Relații Internaționale din cadrul UMF Târgu-Mureș 0265-215.551, interior 235, rel_int@umftgm.ro.
(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Cinste eroilor din Merişor!

În ziua Înălţării Domnului la Cer, joi, 17 mai, după Sfânta Liturghie, la ora 12.00, …

Share
Share