Share
Home / Business / Orbis își consolidează echipa de dezvoltare

Orbis își consolidează echipa de dezvoltare

Cu opt deschideri hoteliere în următoarele câteva luni în România (Mercure Sighișoara Binderbubi, ibis Styles Arad, Mercure Bucharest Unirii), Serbia (Mercure Belgrade Excelsior), Bosnia și Herțegovina (Novotel Sarajevo, MGallery by Sofitel Tarcin Forest Resort & Spa), Macedonia (Mercure Tetovo) și Ungaria (ibis Styles Airport din Budapesta) și cu un număr record de 40 de contracte în curs, Orbis își consolidează echipa de dezvoltare pentru a susțin ritmul de expansiune din Polonia și pentru a stimula prezența pe piețe noi și promițătoare din Europa de Est.

Orbis Group anunță nominalizarea lui Frank Reul ca director de dezvoltare al Orbis, ce va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis SA.

“Pe de o parte, Europa de Est este o piață mare, cu una dintre cele mai mari creșteri ale PIB-ului din Europa, generând o cerere puternică și în continuă evoluţie pentru serviciile hoteliere de afaceri și de agrement. Pe de altă parte, observăm în mod clar că dezvoltatorii și fondurile de investiții care au rămas în trecut în afara proiectelor de tip hotel, recunosc acum o creștere a profitabilității în industria hotelieră, nu numai în Polonia, ci în întreaga regiune a Europei de Est. Vrem să accelerăm dezvoltarea activelor și să facem mărcile AccorHotels să fie și mai vizibile în regiune și pe piețele emergente precum Serbia, Croația, România, Slovenia sau Bulgaria. Prin urmare, ne-am reorganizat echipa de dezvoltare din regiune pentru a ne putea atinge mai bine obiectivele”, explică Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.

Frank Reul și-a demonstrat deja abilitățile și rezultatele puternice în calitate de area general manager al Orbis & AccorHotels pentru România, Bulgaria și Macedonia din 2014, unde supraveghează operațiunile și proiectele de dezvoltare, inclusiv în Balcani și Croația.

Frank Reul este acum nominalizat ca director de dezvoltare al Orbis și va conduce toate activitățile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est, raportând direct către Consiliul de Administrație al Orbis SA. În calitate de director de dezvoltare al Orbis, Frank Reul va fi dedicat activității de dezvoltare a „activelor light” ale grupului (franciză și contracte de management). În același timp, achizițiile și dezvoltarea noilor filiale rămân responsabilitatea echipei Orbis Asset Management – condusă de Dominik Sołtysik, în strânsă colaborare cu echipa lui Frank.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț hotelier din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de o stea.

Ştefana MUREŞAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cadastru la Batoş

Unitatea administrativ-teritorială Batoş anunţă publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 77, 78, …

Share
Share