Share
Home / Invatamant / Ne scriu cititorii. „Şantier” la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”

Ne scriu cititorii. „Şantier” la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu”

Pregătirile pentru noul an şcolar au început la Şcoala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu” din Târgu-Mureş odată cu sosirea vacanţei. După ce, în primăvară, au fost înlocuite, în două mari corpuri de clădire, vechile ferestre de lemn cu geamuri termopan, pe timpul verii s-au realizat noi lucrări de renovare în şcoală. 12 săli de clasă şi două coridoare au fost zugrăvite, în 7 săli de clasă a fost raşchetat, respectiv înlocuit parchetul, iar 5 clase au fost dotate cu mobilier nou (mese, scaune, dulapuri şi catedre). Se adaugă, recent, decorarea, cu pasiune şi talent, a interioarelor şcolare, îndeosebi la cei mici, mai numeroşi decât anul trecut.

Administraţia locală, conducerea şcolii, cadre didactice şi mulţi părinţi dedicaţi, precum şi personalul administrativ al şcolii, prin implicare şi cooperare, au reuşit să sporească condiţiile educative din şcoală, pentru a le asigura elevilor spaţii luminoase şi curate, modernizate şi plăcut decorate, cât mai potrivite pentru debutul unui proces educaţional de succes.

Fănică NIŢĂ,

Director adjunct

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Cinste eroilor din Merişor!

În ziua Înălţării Domnului la Cer, joi, 17 mai, după Sfânta Liturghie, la ora 12.00, …

Share
Share