Share
Home / Invatamant / Anul şcolar 2017-2018 a început cu dreptul la Reghin

Anul şcolar 2017-2018 a început cu dreptul la Reghin

7.000 de copii au început noul an școlar în instituțiile de învățământ din Reghin.

Și anul acesta, administrația a alocat sume importante unitățiilor școlare: 2.500.000 lei atât pentru lucrări curente (zugrăvit, igienizat, reabilitare grupuri sanitare, montat parchet, geamuri, uși etc.) cât și pentru burse, acțiuni culturale și sportive şi utilități, urmând ca pentru obiectivele de anvergură să fie scrise proiecte în vederea obținerii de finanțări europene nerambursabile.

Tot în acest an, Municipiului Reghin i-a fost alocată suma de 3.500.000 lei din fonduri guvernamentale pentru doua obiective de investiții majore: aproximativ 1.900.000 lei pentru extinderea și reabilitarea corpurilor C6 și C7 la Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu”, respectiv 1.600.000 lei pentru 5 săli de clasă la Școala Gimnazială „Augustin Maior”.

Creșă nouă în Municipiul Reghin

În urma proiectului finanțat prin Mecanismul Financiar SEE, care a avut ca obiectiv principal „creșterea calității serviciilor locuitorilor municipiului Reghin, prin reabilitarea infrastructurii urbane și îmbunătățirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale”. Municipiul Reghin are o creșă nouă, proiect în valoare de 1.500.000 lei, finanțare nerambursabilă.

25 de copii cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani care au domiciliul/reşedința în Reghin sunt înscriși și beneficiază de serviciile oferite de creșa „Universul Prichindeilor”.

(Comunicat de presă, Primăria municipiului Reghin)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Cinste eroilor din Merişor!

În ziua Înălţării Domnului la Cer, joi, 17 mai, după Sfânta Liturghie, la ora 12.00, …

Share
Share