Home / Sport / Crosul Pompierilor, întrecere pentru toți

Crosul Pompierilor, întrecere pentru toți

Distribuie

Organizat cu ocazia Zilei Pompierilor, sărbătorită la 13 septembrie, Crosul Pompierilor din acaest an a reunit la start peste 100 de participanți. Desfășurată în Piața Trandafirilor din Târgu-Mureș, întrecerea a avut parte de o vreme favorabilă, condiții în care participrea era de așteptat să fie mai numeroasă. Cei care s-au încumentat să parcurgă traseul din centrul orașului, cu una, două sau trei tururi s-au putut înscrie pe listele organizatorilor unde reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență le-au oferit câte un tricou din partea sponsorului Azomureș. Cu mic cu mare, cei înscriși au așteptat startul, care s-a dat la trei categorii de vârstă, clasamentele fiind întocmite separat, la masculin și feminin, acolo unde s-a parcurs aceeași distanță. Primii la start au fost cei de la categoria până la 10 ani. Susținuți de pe margine de cei apropiați, cei mai mici competitori au parcurs traseul în aplauzele și încurajările celor aflați pe margine.

Următorii care au luat startul au fost cei de la categoria 11-15 ani, care au avut de parcurs un tur al centrului, parcurs împreună, fete și băieți, dar clasificați separat, evident. Categoria următoare a fost cea a fetelor de peste 16 ani. Întrecerea a fost destinată amatorilor și s-a dovedit mai dificilă pentru unii dintre participanți. La fete cele mai pregătite participante au parcurs cele două tururi fără probleme, dar unele au avut și ceva emoții. Cea mai numeroasă participare s-a înregistrat la categoria peste 16 ani la masculin. Aici cei care au luat startul au avut de parcurs trei tururi, deci efortul a fost unul mult peste așteptările unora. Nu au fost în schimb emoții pentru primii clasați, care a știut să-și dozeze efortul. Câștigătorul întrecerii a avut deja după primul tur un avans de un tur față de ultimii clasați. Toți participanții au fost răsplătiți cu aplauze, în primul rând, dar primilor clasați transpirația le-a fost răsplătită cu diplome și medalii.

Clasamntele pe categorii:

Până la 10 ani, fete:

  1. Lorena Chirteș
  2. Iulia Pop
  3. Feher Szidonia

Băieți:

  1. Csalai David
  2. Csalai Robert
  3. Szekely Gabriel

11-15 ani fete

  1. Hadasa Bobiș
  2. Maria Răcaru
  3. Serena Rotar

Băieți

  1. Elisei Racz Florin
  2. Ruben Racz Eduard
  3. Sergiu Botofei

Peste 16 ani fete

  1. Brândușa Șopterean
  2. Denisa Năznean
  3. Daniela Bălean

Peste 16 ani băieți

  1. Iosif Bobiș
  2. Sergiu Dan
  3. Răzvan Cioloca

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.