O singură echipă cu două victorii în Liga IV Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

O singură echipă cu două victorii în Liga IV

Liga IV de fotbal și-a disputat partidele etapei a II-a. După o primă rundă în care o singură echipă a reușit să se impună pe teren propriu, cea de-a doua a reușit să contureze, în oarecare măsură candidatele la primele locuri. A fost o etapă cu partide încheiate la scor, cu o singură echipă care a reușit să obțină două victorii și altele care au cedta la scoruri fluviu.

În deschiderea etapei, la nocturna terenului sintetic al stadionului Trans Sil din Târgu-Mureș, MSE s-a impus cu 4-0 în fața formației Unirea Tricolor Târnăveni, cea care reușise scorul primei etape.

În partida care putea fi considerată cap de afiș al etapei a doua, MSE a reușit să deschidă scorul spre finalul primei reprize, la o fază prelungită de atac, în care apărarea oaspeților a oferit mai degrabă o centrare în fața propriei porți, reluată în plasă de la marginea careului de Ruja.

Echipa din Târnăveni a rezistat în prima parte a jocului, dar părea una care nu rezistă să mențină ritmul până la final. Așa s-a și petrecut. Unirea Tricolor a mai primit în partea a doua alte trei goluri și MSE s-a instalat în fruntea clasamentului, singura cu 6 puncte și cu intenții declarate de promovare în Liga III.

 

Jocuri strânse, dar și scoruri mari

În celelalte meciuri ale rundei a doua s-au înregistrat victorii ale favoritelor. Unele au fost obținute cu greu, scoruri la limită, în altele s-au înscris multe goluri. Diferențe mari au obținut campioanele ultimelor două ediții, Mureșul Luduș și Mureșul Rușii Munți. Prima a stat în prima etapă și s-a impus de această dată la scor la Miheșu de Câmpie, iar a doua a remizat în etapa inaugurală cu ultima clasată a ediției precedente, Raza de Soare Acățari și s-a descătușat la Daneș, 8-2 cu Gaz Metan din localitate. Scorul etapei l-a reușit însă Viitorul Ungheni, care a înscris de 11 ori în poarta unei echipe care în această ediție pare una foarte vulnerabilă, ASC Sărmașu. O surpriză a ediției pare a fi ultima clasată din campionatul trecut, echipa din Acățari, care a înregistrat a doua remiză cu una dintre obișnuitele fruntașe, chiar dacă pe teren propriu de această dată, 0-0 cu ACS Miercurea Nirajului.

 

Rezultatele etapei a II-a

MSE Târgu-Mureș                        – Unirea Tric. Târnăveni      4-0

Avântul Miheșu de Câmpie          – Mureșul Luduș                   0-6

Viitorul Ungheni                           – ASC Sărmașu                     11-1

Atletic Târgu-Mureș                      – Gaz Metan Târgu-Mureș   0-1

Raza de Soare Acățari                   – ACS Miercurea Nirajului 0-0

Gaz Metan Daneș                           – Mureșul Rușii Munți         2-8

Mureșul Nazna                               – Lacul Ursu Sovata             0-1

Mureșul Cuci                                 – a stat

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE