Home / Administratie / Comandant nou la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş

Comandant nou la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş

Distribuie

Sediul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș a găzduit luni, 11 septembrie, ceremonialul militar de predare-primire a comenzii unității.

În conformitate cu ordinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11 septembrie, locotenent colonel Gurău Stelică a fost împuternicit comandant la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș. Numirea a avut loc ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a colonelului Kovacs Emil Cornel.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, lt. Adina Chiş, activitatea de predare-primire a comenzii unității a fost condusă de un ofițer desemnat de Jandarmeria Română și s-a bucurat de prezența managerilor structurilor teritoriale ale MAI, precum și a reprezentanților instituțiilor cu care Jandarmeria mureșeană cooperează.

„Vădit emoționat, domnul colonel Kovacs Emil a predat drapelul de luptă al unității, după 33 ani de activitate, din care peste 25 de ani în cadrul Jandarmeriei Mureșene. În semn de rămas bun, conducerea și personalul unității i-au înmânat o plachetă omagială, pentru întreaga carieră de ofițer. Comanda Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș a fost preluată de domnul locotenent colonel Gurău Stelică, din cadrul Jandarmeriei Harghita”, a precizat lt. Adina Chiş.

Locotenent colonel Gurău Stelică s-a născut la data de 27 aprilie 1973, în localitatea Brăila, județul Brăila, este căsătorit și are doi copii. Este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, arma jandarmi, promoția 1997.

“Colectivul de cadre militare și personal contractual al Jandarmeriei Mobile Mureș, urează un căduros “Bun venit!” noului comandant, urându-i mult succes, sănătate și realizări, în activitatea de mare răspundere ce i-a fost încredințată!”, a mai transmis lt. Adina Chiş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.