Jandarmii, alături de elevi la început de an şcolar Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Jandarmii, alături de elevi la început de an şcolar

Luni, 11 septembrie a.c., reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș au fost prezenți la festivitățile de deschidere a anului școlar, în nouă unități de învățământ mureșene.

În baza “Planului teritorial comun de acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delicvenţei juvenile” și în anul şcolar 2017-2018, Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș îi revine misiunea de menținere a ordinii publice la nouă unităţi de învăţământ preuniversitar, precum şi la grădiniţele din zona adiacentă acestora, din municipiul Târgu-Mureș. Efectivele de jandarmi vor lua măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică  zilnic, în orele de vârf, respectiv la sosirea și plecarea elevilor și a cadrele didactice la și de la școală.

Datorită misiunii ce ne revine, am considerat oportun să fim alături de elevi, părinți și profesori încă de la începutul anului. Astfel, nouă ofițeri din cadrul unității au fost prezenți luni, 11 septembrie a.c., la școlile tîrgumureșene repartizate, ocazie cu care au prezentat mesajul domnului colonel Sebastian Cucoș – Împuternicit Inspector General al Jandarmeriei Române, din care spicuim: ”Dragi elevi, stimați profesori și părinți, […] Noi, cadrele Jandarmeriei Române, suntem, la rândul nostru părinți și, tocmai de aceea, vă rugăm să ne fiți alături și să ne sprijiniți în realizarea unui adevărat parteneriat de securitate, din care vom avea de câștigat cu toții. Veniți de fiecare dată cu încredere la noi, semnalați-ne și împărtășiți-ne tot ceea ce vi se pare suspect sau împotriva legii.[…] Vom fi în permanență în apropierea școlilor pentru a preveni și descuraja orice eveniment ce poate tulbura liniștea copiilor”

Jandarmeria Mobilă Mureș dorește tuturor școlarilor călătorie frumoasă și în siguranță pe drumul cunoașterii, iar elevilor, cadrelor didactice și părinților mult succes, sănătate, satisfacții și multe bucurii în anul școlar 2017-2018!

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE