Noutăți de ultimă oră despre mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4536 Vizualizări

Noutăți de ultimă oră despre mall-ul de 50 de milioane de euro din Tudor

NEPI Rockcastle (fuziune a New Europe Property Investments plc și a fondului imobiliar sud-african Rockcastle) a anunțat astăzi că va începe anul viitor construcția mall-ului de la Tîrgu Mureș, locat pe Calea Sighișoarei. Mall-ul va avea 50.000 mp, în jur de 1500 de locuri de parcare, iar fondul de investiții va aloca acestui obiectiv 50 milioane de euro. Potrivit reprezentanților NEPI Rockcastle, centrul comercial va fi inaugurat până la sfârșitul lui 2018. În noiembrie 2016, NEPI Nineteen Offices Investment SRL, companie a grupului de investiții sud-african New Europe Property Investment, a obţinut certificatul de urbanism pentru construirea unui centru comercial în Tîrgu Mureş. Grupul NEPI a dezvoltat până acum în zona de retail 16 centre comerciale și mai deține în portofoliu clădiri de birouri și facilități industriale.

 

Redacția Zi de Zi a anunțat în 5 decembrie 2016 că Nepi Nineteen Offices Investment SRL, companie a grupului de investiții sud-african New Europe Property Investment, a obţinut în urmă cu o lună certificatul de urbanism pentru construirea unui centru comercial în Tîrgu Mureş. Amplasamentul este situat pe Calea Sighişoarei. Grupul NEPI a dezvoltat până acum în zona de retail 16 centre comerciale și mai deține în portofoliu clădiri de birouri și facilități industriale.

În 1 noiembrie 2016, SC Nepi Nineteen Offices Investment SRL obţinea certificatul de urbanism cu nr. 2048, eliberat de către Direcția Arhitect Șef din cadrul Primăriei Tîrgu Mureș, în vederea construirii unui centru comercial, împrejmuire, branşamente şi utilităţi pe Calea Sighişoarei fără număr, la ieşirea din Tîrgu Mureş spre Sighişoara, deasupra E 60. Compania a achiziţionat teren de la mai multe persoane private şi intenţionează să investească câteva zeci de milioane de euro în construirea unui centru comercial cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 50.000 de mp.
Compania Nepi Nineteen Offices Investment SRL, una dintre firmele din grupul NEPI, a fost înfiinţată în acest an şi este deţinută de fondul de investiţii sud-african NE Property Cooperatief U.A şi de Nepi Bucharest Two SRL. Compania este administrată de Nepi Investment Management SRL.
NEPI a inaugurat în 2016 două centre comerciale, Shopping City Timișoara, iar în 1 decembrie Shopping City Piatra Neamț, ultima o investiție de 25 de milioane de euro. Recent inauguratul centru comercial din municipiul reședință de județ, pe două niveluri, are o suprafața totală închiriabilă de 28.000 de metri pătrați și dispune de 1000 de locuri de parcare.

Alte detalii găsiți AICI

Ligia VORO

Foto: Mega Mall București (sursa foto: www.nepinvest.com)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE