Doi fraţi din Mureş, urmăriţi internaţional, prinşi de poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 844 Vizualizări

Doi fraţi din Mureş, urmăriţi internaţional, prinşi de poliţişti

Doi bărbaţi, din judeţul Mureş, pe numele cărora erau emise mandate de urmărire naţională şi internaţională, pentru trafic de minori, au fost depistaţi de poliţiştii din judeţele Mureş, Cluj şi Harghita, în urma unei acţiuni de amploare. Cei doi bărbaţi au fost condamnaţi la o pedeapsă privativă de libertate de 12 ani de închisoare.

La data de 13 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureş au desfăşurat o acțiune, în vederea identificării și reținerii a doi bărbaţi, de 33 şi 38 de ani, ambii din judeţul Mureş, pe numele cărora, în cursul lunii iunie, Tribunalul Mureş a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire de grup infracțional și trafic de minori.

Persoanele în cauză se sustrăgeau de la executarea pedepselor, acestea fiind date în urmărire atât la nivel național, cât și internațional, încă din cursul lunii iulie a.c..

În fapt, cei doi bărbaţi, au supus persoanele vătămate unor corecţii fizice şi le-au exploatat sexual pentru a obţine foloase ilicite, creând o structură infracţională în care fiecare ar fi avut un rol prestabilit, raportat la persoanele vătămate.

Cu sprijinul poliţiştilor de la Cluj, unul dintre bărbaţii urmăriţi, de 38 de ani, a fost identificat și reținut într-o staţie Peco, din localitatea Luncani, judeţul Cluj.

În acelaşi timp, pe raza judeţului Harghita, a fost identificat şi cel de-al doilea urmărit, de 34 de ani, într-o locuinţă situată în localitatea Remetea.

În acest moment cele două persoane, condamnate la 12 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracțional și trafic de minori, se află încarcerate în Penitenciarul Tg. Mureş.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE