Home / Sport / Start cu dreptul pentru popicarele mureșene

Start cu dreptul pentru popicarele mureșene

Distribuie

În prima etapă a noii ediții din Cupa României la popice echipa feminină Electromureș Romgaz Târgu-Mureș s-a impus la o diferență de 43 de popice în fața marii rivale Conpet Petrolul Ploiești. Prima întâlnire a sezonului s-a disputant pe arena din Târgu-Mureș și echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef a obținut un total de 3269 de popice doborâte, față de 3226 ale echipei prahovene. Cel mai valoros rezultat al reuniunii a fos reușit în chiar primul schimb de către Duka Tilda, cu 582 p.d. În același schimb, colega sa Alina Suciu a reușit să doboare 515 „bețe” și mureșencele aveau un avantaj de 13 popice în fața celor de la Conpet, care au reușit rezultate de 534 și 550 p.d., prin Cristina Samson și Alice Vasile. După al doilea schimb avansul s-a mai mărit cu doar 3 popice. Ploieștencele au reușit exact același total ca și primele două jucătoare, cu 554 și 530 p.d., realizate de către Elena Mihai, respectiv Nicoleta Trifan, în timp ce de la Electromureș Romgaz noua sosită, maghiara Méhész Anita a doborât 534, iar Adela Ban 553.

Responsabilitatea „închizătoarelor”

Cele doar 16 popice avantaj nu asigurau nici pe departe victoria, astfel încât sarcina ultimelor două jucătoare nu se anunța deloc una ușoară. Aceasta era una cu atât mai dificilă, cu cât pe piste urmau să evolueze pentru ploieștence două jucătoare valoroase, Luminița Dogaru și Daniela Lăcătușu. Rezultatele celor două au fost însă cu puțin sub valoarea primelor patru, cu 535 și 523 p.d. La echipa gazdă evoluau de asemenea două dintre cele mai experimentate jucătoare, Gyéresi Anna și Doina Baciu. Dacă prima nu s-a aflat într-una din zilele ei bune, cu un total de 508 p.d., Doina Baciu și-a confirmat din nou valoare, apropiindu-se de cel mai valoros rezultat al întâlnirii. În ciuda celor două „goale” realizate spre finalul jocului, „veterana” echipei a reușit totuși un valoros total de 577. Astfel, echipa mureșeană obține primele trei puncte în clasamentul ediției, dar se anunță o dispută dificilă în etapa următoare, care se va disputa pe arena din Ploiești. Pe locul al treilea a încheiat formația Rapid București, cu un total de 3016 p.d., avându-le pe Ștefania Șchiopescu și Maria Enescu jucătoarele cu cele mai bune rezultate, 540 și 526 p.d.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jucător venit din Mexic la o echipă mureșeană

Distribuie Echipa ACS Academica Transilvania Târgu Mureș a primit în vestiar un nou jucător venit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.