Home / FC Municipal / Cu efectiv redus, ASA nu înscrie, dar rezistă pe podium

Cu efectiv redus, ASA nu înscrie, dar rezistă pe podium

Distribuie

În ultimul meci al etapei a VIII-a din Liga II de fotbal, ASA Târgu-Mureș a încheiat luni seara pe teren propriu la egalitate cu Chindia Târgoviște, scor 0-0. Jocul a fost unul modest, cu foarte puține faze de poartă, inițiativa fiind în special a gazdelor, dar cu minute de emoții în repriza secundă. Fără cinci jucători care au renunțat să mai continue lupta din cauza gravelor probleme financiare cu care se confruntă clubul, ASA a avut primele faze în apropierea porții adverse. Indecizia, lipsa de inspirație sau șuturile imprecise au făcut ca tabela să rămână nemodificată. Oaspeții au avut o primă fază mai periculoasă la poarta lui Moga prin fostul jucător al ASA-ului, Bâtfoi, dar portarul mureșenilor deviază în corner șutul. Mureșenii sunt aproape de deschiderea scorului în minutul 23, dar mingea deviată de Mijokovic lovește bara. Până la pauză ambele formații au mai avut câteva oportunități, dar imprecizia șuturilor sau forța acestora nu au adus nimic nou.

 

Final pe contre, fără rezultat pe tabelă

Primele minute după reluare au aparținut din nou mureșenilor, care au pus presiune pe apărarea dâmbovițenilor. Numeroasele schimbări din lot au scos însă la iveală lipsa omogenității. Au urmat minute în care Chindia a trecut în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului. Contraatacurile rapide ale acestora s-au încheiat cu șuturi imprecise, în special prin Cherchez, sau au fost respinse de defensivă, unde Kilyen și Candrea au reușit să îndepărteze pericolul din fața porții. Schimbările efectuate de antrenorul interimar Fekete Carol au adus un plus de elan ofensivei, dar nu a fost suficient pentru obținerea celor trei puncte. Ceilalți doi „stranieri” din lot intrați spre final, Mendy și Laso (primul fiind titularul Mijokovic) au reușit să mențină mai mult posesia și ultimele minute s-au jucat pe contre, cu un adevărat asalt al mureșenilor și încercări de contraatac ale oaspeților. În cele patru minute de prelungiri dictate, Sârbu și Laso au trimis pe rând spre poartă, dar Popescu a respins șutul primului și l-a reținut pe cel din ultima fază a partidei. ASA nu a reușit să înscrie, dar rezistă în schimb într-un meci în care părea victimă sigură. Mureșenii se mențin pe podium, la egalitate de puncte cu Ripensia Timișoara, la 4 puncte în urma liderului Hermannstadt și vor evolua în etapa viitoare la București, cu Metaloglobus.

Au evoluat formațiile:

ASA: Moga – Kilyen, Candrea, P. Iacob, Panait, Mijokovic, Petra (’74 R. Iliescu), Licu, Petriş (’62 Laso), Al. Stoica (’83 Mendy), Sârbu
Chindia: I. Popescu – D. Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac, Dumitraşcu (’54Cherchez), L. Mihai, Pencea, Crinel Stoica, Bâtfoi (’68 Neguţ), Nisipeanu


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.