Debut victorios pentru fetele de la Pegasus Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Debut victorios pentru fetele de la Pegasus

Duminică s-a dat startul și în Campionatul Național de Handbal rezervat Junioarelor III, campionat în care activează echipe cu fete născute în anii 2003-2004. Echipa Clubului Sportiv Pegasus Târgu-Mureș, antrenată de Andrea Luca a jucat în prima etapă în deplasare, la Zalău, în compania echipei CSȘ Zalău. Prima deplasare din noul sezon competițional s-a dovedit un real succes, mureșencele care în urmă cu o lună s-au clasat pe primul loc la „Cupa CSȘ Odorhei”, a reușit să se mobilizeze, conducând în permanență formația sălăjeană. Diferența de la un moment dat a ajuns la 10 goluri, în minutul 38, dar tinerele mureșene au slăbit ritmul spre final, permițând gazdelor să reducă diferența, antrenoarea Andrea Luca reușind să ruleze întreg lotul deplasat pentru această partidă. Rezultatul final a fost 26-21 pentru târgumureșence. Componența lotului a fost următoarea: Amelia Gânj, Ilinca Pop și Diana Neagu – portari, Ștefania Virag (5 goluri) , Tania Gânj, Teodora Damian (1), Daria German, Barbara Kaniczki (1), Lavinia Florea, Tania Coșarcă (5), Anita Moldovan (9), Andreea Szasz (3), Ruxandra Roșca (2), Alexandra Pop, Florina Mureșan. Următoarea întâlnire a târgumureșencelor, va avea loc duminică, 24 septembrie, ora 11.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, în compania echipei CSȘ Viitorul Cluj.

 

Porți deschise și celor mai mici

În același sfârșit de săptămână, Clubul Sportiv Pegasus va deplasa la Făgăraș două echipe de copii, una de fete și una de băieți, în vederea participării la „Cupa Cetatea Făgăraș”, alături de echipe din Târgu-Jiu, Odorheiu Secuiesc, Sovata, Brașov, Ghimbav, Sibiu, Sfântu Gheorghe și gazdele de la Făgăraș.

Totodată, CS Pegasus anunță că au început înscrierile pentru completarea grupelor de BabyHandbal (născuți în 2009-2010), MiniHandbal (2007-2008) și Juniori 4 (2005-2006), fete și băieți. Pentru informații suplimentare clubul poate fi contactat pe pagina de Facebook, sau la numărul de telefon 0746208192 (Sebastian Haidu), de luni până vineri, între orele 9-18.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE