Podium uriaş de dans, la Balul Palatului Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

Podium uriaş de dans, la Balul Palatului

Reprezentanţii Asociaţiei Mercur au transmis miercuri, 20 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, noi detalii despre Balul Palatului, eveniment prezentat de Virgil Ianţu, care va avea loc marţi, 7 noiembrie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş.

Sala, adusă la nivelul scenei

Noutatea absolută a evenimentului constă în felul spectaculos în care Sala Mare a Palatului Culturii va fi reconfigurată. „Prin amplasarea unui podium uriaș, care va fi montat deasupra scaunelor actuale, sala va fi adusă la nivelul scenei, urmând a se transforma într-un grandios ring de dans. Aici vor evolua demonstrativ peste 60 de dansatori debutanți, avansați și seniori ai Clubului Sportiv Dance Art coordonați de Katalin și Marton Janos Somodi, acompaniați de Filarmonica de Stat Târgu-Mureș, și tot aici, în cea de-a treia parte a evenimentului, publicul este invitat la dans. Părțile laterale ale podiumului sunt destinate publicului, care, întocmai ca la evenimentele importante de agest gen care au loc la Viena, Budapesta sau Timişoara, va sta în picioare pentru a simți pe deplin vibrația momentului”, au transmis organizatorii Balului.

Spectacol cu trei părţi

Pe scenă vor evolua, pe parcursul serii, soprana Irina Iordăchescu, tenorul Mario Vasiliu, campionii mondiali la dans sportiv Cristina Tătar și Paul Moldovan și actori ai Teatrului Național din Târgu-Mureș care vor prezenta un scurt moment de teatru.

„Spectacolul va avea trei părți. Primirea invitaților se va face la ora 18.30, urmată de 30 de minute de socializare la o cupă de șampanie. În cele două pauze, publicul este invitat la un dineu spectaculos cu preparate canape și un pahar de vin. Cea de-a treia bătaie a gongului va marca deschiderea dansului pentru public. Indiferent că își achiziționează bilete pe ring, la lojă, la balcon sau la galerie, participanții sunt invitați la dans în acordurile Orchestrei Filarmonicii sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin”, se mai menţionează în comunicat.

Detalii despre bilete, program, meniu, coduri vestimentare pot fi găsite pe pagina web www.balulpalatului.ro.

(Redactia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE